• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

S'obri el termini d'inscripció per al campionat de pàdel de JCF

S'informa les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de pàdel masculí i femení.

El termini serà del 14 al 30 de juliol de 2020. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

La seu és Futbolcity Massanassa, seu que porta col·laborant amb nosaltres diversos anys consecutius.

Els preus són els següents:

  • Inscripció: 60€ per equip
  • Fiança: 15€ per equip.

Es retornarà en cas d'haver abonat la lliga completa o deute pendent. Aquesta fiança, en cas d'estar al dia de pagaments, si no es retira és vàlida per a la següent temporada.

Per a formalitzar la inscripció s'haurà d'abonar mitjançant transferència al número de compte: ES53 0081 0411 13 0001621567 o en defecte d'això en el centre (Visa o Efectiu) la quantitat total de 75 euros. En concepte s'ha de posar NOM DE LA FALLA + EQUIP + GÈNERE (Masc. o Fem.). OBLIGATORI POSAR TOTES LES DADES QUE SE SOL·LICITEN.


Preu per partit: 7,5 euros per equip.

  • Forma de pagament: 1 PAGAMENT / 1 FASE (MASCULÍ) 2 PAGAMENTS / 2 FASES (FEMENÍ)

En masculí o mixt, es jugarà una fase. En femení es jugaran dues fases.

El format dels campionats serà manera lliga, dividint-se els equips en divisions que depenen del número final d'inscrits, i del nivell dels equips, prenent com a base els resultats d'anys anteriors. La composició de les divisions serà realitzada de manera conjunta entre la Delegació d'Esports de la JCF i l'empresa organitzadora del campionat.
Es facilitarà als equips participants copia del reglament específic de cada competició. Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups, s'informarà cada falla del calendari dels partits.

Com en anys anteriors, no podran participar en el Trofeu Fallera Major de València les falles que no hagen participat en el seu respectiu campionat. El format del TFMV s'informarà les falles en el moment oportú.

La realització de tots els campionats, queda supeditada a la situació sanitària del moment de la celebració. Si per causes de força major, s'hagueren de suspendre els campionats, es retornaran les inscripcions abonades.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte