• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Consulta i assemblea extraordinària informativa de presidents i presidentes de falles

Consulta i assemblea extraordinària informativa de presidents i presidentes de falles

Consulta i assemblea extraordinària informativa de presidents i presidentes de falles

Fa dos mesos de la suspensió de la nostra festa. Des del primer moment vam voler que les decisions sobre la mateixa es prengueren de la manera més consensuada possible i, per això, en les reunions d'aquell març “llunyà”, l’Assemblea de Presidents estava plenament representada per companys vostres que van poder escoltar, debatre i pactar els acords dels quals totes i tots en sou coneixedors. 

Gràcies a este consens vàrem aconseguir en menys de vint‐i‐quatre hores tindre una data i un finançament per a les nostres comissions damunt de la taula: un 37,5% més de subvenció per a l’exercici 2019/2020, per poder pagar als vostres proveïdors, als quals també els va afectar la suspensió de les Falles.

Com sabràs, la possibilitat de celebrar les Falles del 15 al 19 de juliol sempre es va fiar al que les autoritats sanitàries ens digueren el 15 de juny. En eixe moment l'Estat no havia ni tan sols decretat l'estat d'alarma i vam prendre decisions sobre unes dates que ens semblaven més que llunyanes.

Hui, després de consultar amb les autoritats sanitàries, hem cerciorat que resultarà impossible celebrar les falles en les dates anunciades.

Vull dir‐te que esta decisió també ha sigut consensuada amb les mateixes entitats que tant van fer fa mesos pel món faller i que han tingut a bé reunir‐se esta mateixa vesprada. Una decisió la qual vull que pugues ratificar com a president o presidenta de la teua comissió.

Hem decidit, així, celebrar les falles en març de 2021. Després de valorar totes les opcions entenem que la incertesa que pot suposar establir una altra data es torna del tot inviable.

Som conscients de tot el que això comporta. No sols per la part material i econòmica de la festa, de la qual alguns ara han sigut conscients; sinó per la part immaterial i de sentiments tan difícil d'explicar.

D'altra banda vos proposem per a la seua ratificació, que les nostres màximes representants, Consuelo, Carla i les seues Corts d'Honor, continuen exercint el seu càrrec durant l'exercici 2020/2021.

Al mateix temps vos animem a fer el mateix a les vostres comissions amb falleres majors, falleres majors infantils i presidents o presidentes infantils.

Es, per tant, voluntat d’esta presidència sotmetre a la consideració dels presidents i presidentes de falles de la Junta Central Fallera aquests acords.

I es per això que s’ha habilitat un sistema de consulta en la secretaria virtual de Junta Central Fallera:
http://virtual/fallas.com

(Podreu voreu‐ho en el menú de la zona privada)

on podrà votar si esta d’acord (SI), en contra (NO), o votar en blanc.

Pregunta 1.
Ratifica la decisió de celebrar les Falles en març de 2021?

Pregunta 2.
Ratifica la continuïtat de les nostres Falleres Majors i la seua Cort d’Honor per a l’exercici 2020/2021?

Les votacions romandran obertes fins a les 19:00 del divendres 15 de maig.

Així mateix es convoca una assemblea extraordinària informativa el proper Divendres 15 de maig a les 20:00 Hores amb el següent:

Ordre del dia.

1.‐ Resultats de la votació.

Degut a l’estat d’alarma no serà possible la convocatòria presencial de la reunió i s’enviarà puntualment la documentació

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte