• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Indicacions sol·licitud subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió per la COVID-19

Indicacions sol·licitud subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió per la COVID-19

Indicacions per a la sol·licitud de la subvenció extraordinària a les comissions falleres per la suspensió de les #Falles20 per la COVID-19

Amb la finalitat de facilitar els tràmits per solꞏlicitar la subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió de les Falles el passat 10 de març de 2020, consistent en el 37,5% del cost de les falles gran i infantil, indicarem a continuació els tràmits i els requisits per fer-ho.

- Accedir a la seu electrònica de l'Ajuntament de València
https://sede.valencia.es/sede/
Seleccionar tràmits-matèries-cultura-cultura festiva.

- Hi ha un tràmit específic anomenat:
Subvencions nominatives monuments falles 2020 (Suspensió falles COVID-19)

- Emplenar la instància (Iniciar tràmit). Com a interessat ha de constar la comissió fallera. Hi ha una guia de tramitació per a omplir correctament el formulari (si bé els exemples existents no es refereixen a subvencions, serveixen de guia per a realitzar-lo correctament).

- No s'ha de presentar cap documentació addicional, excepte en el cas que la instància es realitze com a representant amb apoderament en aquest cas s'haurà d'adjuntar l'Autorització del president (document d'apoderament) que consta a l'apartat impresos del tràmit.

- En l'apartat relatiu a altres subvencions: s'haurà d'indicar “NO” en el cas de les comissions falleres que no han rebut subvenció del 25% i “SI” la resta indicant la quantia econòmica total percebuda.

- Per a ser beneficiari de la subvenció s'ha d'estar inscrit en el Registre d'Entitats municipals, estar al corrent de les obligacions tributàries i la Seguretat Social, no tenir deutes municipals, no ser deutor per reintegrament i no tenir pendent de justificar una altra subvenció.

- La instància s'ha d'emplenar en la seva totalitat (comprovar que s'omplen tots els camps o en el supòsit d'haver de seleccionar una opció assenyalar una d'elles).

- Comprovar que s'ha presentat la instància. En l'apartat les meus instàncies ha d'aparèixer amb un número de registre d'entrada.

- S'estableix un període del 23 al 30 d'abril de 2020 per a la presentació.

Recordem que, per a qualsevol consulta sobre el mateix, poden dirigir-se al servei de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte