• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Indicacions sol·licitud subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió per la COVID-19

Indicacions sol·licitud subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió per la COVID-19

Indicacions per a la sol·licitud de la subvenció extraordinària a les comissions falleres per la suspensió de les #Falles20 per la COVID-19

Amb la finalitat de facilitar els tràmits per solꞏlicitar la subvenció extraordinària a comissions falleres per la suspensió de les Falles el passat 10 de març de 2020, consistent en el 37,5% del cost de les falles gran i infantil, indicarem a continuació els tràmits i els requisits per fer-ho.

- Accedir a la seu electrònica de l'Ajuntament de València
https://sede.valencia.es/sede/
Seleccionar tràmits-matèries-cultura-cultura festiva.

- Hi ha un tràmit específic anomenat:
Subvencions nominatives monuments falles 2020 (Suspensió falles COVID-19)

- Emplenar la instància (Iniciar tràmit). Com a interessat ha de constar la comissió fallera. Hi ha una guia de tramitació per a omplir correctament el formulari (si bé els exemples existents no es refereixen a subvencions, serveixen de guia per a realitzar-lo correctament).

- No s'ha de presentar cap documentació addicional, excepte en el cas que la instància es realitze com a representant amb apoderament en aquest cas s'haurà d'adjuntar l'Autorització del president (document d'apoderament) que consta a l'apartat impresos del tràmit.

- En l'apartat relatiu a altres subvencions: s'haurà d'indicar “NO” en el cas de les comissions falleres que no han rebut subvenció del 25% i “SI” la resta indicant la quantia econòmica total percebuda.

- Per a ser beneficiari de la subvenció s'ha d'estar inscrit en el Registre d'Entitats municipals, estar al corrent de les obligacions tributàries i la Seguretat Social, no tenir deutes municipals, no ser deutor per reintegrament i no tenir pendent de justificar una altra subvenció.

- La instància s'ha d'emplenar en la seva totalitat (comprovar que s'omplen tots els camps o en el supòsit d'haver de seleccionar una opció assenyalar una d'elles).

- Comprovar que s'ha presentat la instància. En l'apartat les meus instàncies ha d'aparèixer amb un número de registre d'entrada.

- S'estableix un període del 23 al 30 d'abril de 2020 per a la presentació.

Recordem que, per a qualsevol consulta sobre el mateix, poden dirigir-se al servei de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h