• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Instruccions Nit de l'Alba de les Falles 2020

Celebrem la Nit de la Plantà omplint de llum i color les falles de València

Un any més, des de la Junta Central Fallera i amb la col·laboració de la Falla Na Jordana i Piroshopping, volem celebrar la Nit de la Plantà omplint de llum i color les falles de València.

Torna l'Alba de les Falles. I tornem a necessitar la vostra col·laboració perquè cadascuna de les falles de la JCF la nit del 15 al 16 de març, a les 00:00 hores, dispare una bateria de 25 eixides per avisar en tota València que estem en la nit de la plantà.

Per això, cada falla recollirà la caixa a la botiga corresponent, de la llista que s'adjunta. En el cas que alguna falla no estiga en aquesta relació o vulga canviar de botiga ha d'enviar un escrit al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins a l’1 de març.

I la nit del 15 al 16, a les 00:00 hores, a través de Facebook Live de la JCF, la Fallera Major de València donarà l'avís per omplir la ciutat de llum i color.

Recollir del 9 al 12 de Març les caixes, cada falla, a les botigues indicades en la relació adjunta. Per recollir, la persona que vaja ha de portar l'autorització signada pel president/a i segellada per la falla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte