• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Instruccions Nit de l'Alba de les Falles 2020

Celebrem la Nit de la Plantà omplint de llum i color les falles de València

Un any més, des de la Junta Central Fallera i amb la col·laboració de la Falla Na Jordana i Piroshopping, volem celebrar la Nit de la Plantà omplint de llum i color les falles de València.

Torna l'Alba de les Falles. I tornem a necessitar la vostra col·laboració perquè cadascuna de les falles de la JCF la nit del 15 al 16 de març, a les 00:00 hores, dispare una bateria de 25 eixides per avisar en tota València que estem en la nit de la plantà.

Per això, cada falla recollirà la caixa a la botiga corresponent, de la llista que s'adjunta. En el cas que alguna falla no estiga en aquesta relació o vulga canviar de botiga ha d'enviar un escrit al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins a l’1 de març.

I la nit del 15 al 16, a les 00:00 hores, a través de Facebook Live de la JCF, la Fallera Major de València donarà l'avís per omplir la ciutat de llum i color.

Recollir del 9 al 12 de Març les caixes, cada falla, a les botigues indicades en la relació adjunta. Per recollir, la persona que vaja ha de portar l'autorització signada pel president/a i segellada per la falla.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h