• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

3a edició dels "Premis Caliu"

Els monuments fallers ja poden inscriure's a la 3a edició dels Premis Caliu

 

 L'Ajuntament de València, a través de la regidoria d'Igualtat, dirigida per Lucía Beamud, donarà per tercer any consecutiu uns premis fallers per a reconèixer el treball d'igualtat i inclusió en les Falles de València. La tercera edició dels Premis Caliu està dotada amb 14.000 euros, i es poden presentar tant els monuments grans com els infantils.

 

Es tracta d'escenificar el principi d'igualtat de tracte i no discriminació per motiu de sexe, d'orientació sexual, identitat de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, situació de pobresa, diversitat funcional o qualsevol altra causa

 

 

PALMARÈS I JURAT

Tant per als monuments grans com per als infantils, el primer premi tindrà una dotació de 3.000 euros; el segon, de 2.000 euros; el tercer, de 1.000 euros, i el quart i el cinquè de 500 euros, a més del corresponent estendard. El jurat del premi estarà presidit per la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Lucía Beamud i, a banda, estarà format per quatre vocals. La composició del jurat serà paritària entre dones i homes. Es buscarà professionals amb experiència en l’àmbit de la defensa de la igualtat i la diversitat de la societat valenciana, així com de l’àmbit de les falles.

La decisió del jurat, que es reunirà el 16 de març de 2019, constarà en una acta i el seu veredicte serà inapel·lable. El nom del premi procedeix d'una paraula valenciana de l'himne faller, i les seues tres accepcions reflectixen perfectament el significat dels premis.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h