• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

II Campionat de Frontó a Mà de JCF

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 4 de setembre

S'informa les comissions de la JCF, que s'obri el termini d'inscripció per a frontó a mà. El frontó a mà es jugarà els dies 7 de setembre (1a fase) i 14 de setembre (fase final). La modalitat del campionat i la puntuació de les partides es definirà segons el nombre d'equips apuntats.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 4 de setembre. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. El mínim de jugadors per equip serà de 2 persones, sent el màxim de 4 persones.

El preu d'inscripció serà de 5 € per equip. El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte núm.: ES47 2038 6171 7664 0000 0494, i com a concepte: Frontó JCF. Com a beneficiari es posarà: Esports JCF. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. En realitzar el pagament s'indicarà el nom de la falla.

El campionat es disputarà en frontons pròxims a la ciutat de València. La competició es regirà amb les normes de la federació per a frontó valencià.

https://fedpival.es/val/federacio/normatives-i-reglaments/reglament-de-joc-de-les-modalitats-de- pilota-valenciana

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h