• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Obertes les Inscripcions al Campionat de Pilota Valenciana

El torneig es disputarà entre el mesos de setembre i gener 

El torneig es disputarà entre el mesos de setembre i gener, jugant les partides diumenge pel matí. Les partides es jugaran principalment en trinquets i ocasionalment en algun carrer artificial (infantils i tercera divisió). En el cas que una falla inscriga equips en categoria infantil i major, s’intentarà, en la mesura que siga posible, que els equips juguen al mateix trinquet.

Els equips estaran formats per un mínim de 3 jugadors i un màxim de 6. Cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador només podrà jugar en un equip.El termini d'inscripció i pagament finalitza el 4 de setembre. La inscripció ha de realitzar-se per secretaria virtual. El pagament ha de realitzar-se en la Federació de Pilota Valenciana, situat en el carrer del Marqués de Sant Joan, 32 baix (horari dl-dj 9 a 14h i 15 a 18h, dv 8 a 15h). El preu d'inscripció serà de 60 € per equip (40 € en categoria infantil). No s'admetrà la inscripció que no haja realitzat el pagament de la inscripció dins del termini.

En el campionat major, el format del torneig serà de lliga i fase final. Els tres primers de cada divisió es classificaran per al Trofeu Fallera Major de València, que es disputarà en els mesos de gener i febrer de 2020 en la modalitat d'escala i corda. En el cas que un dels tres primers ja haguera obtingut la plaça al campionat de galotxa, eixa plaça correspondrà al segon classificat del campionat de galotxa de la seua divisió. En el cas que eixe equip també haja obtingut plaça en este campionat anirà al tercer, després al quart…

En el campionat infantil el format del torneig dependrà del nombre de equips.La normativa de joc del campionat major serà la d’escala i corda de la Federació, amb les següents anotacions:

‐    En segona divisió i tercera divisió hi haurà una falta per quinze.

‐    En trinquet, només serà pilota parada si colpeja en algun obstacle en l'escala.

‐    Les partides es jugaran a 50 tants.

‐    Es jugarà amb pilota de vaqueta en Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió.

En Tercera Divisió es jugarà amb pilota de badana i en la modalitat fallera (servici de front de palma)

‐ El guanyador de la partida guanyarà 3 punts, sempre que l'equip rival no arribe a 30; si arriba a 30 l'equip guanyador guanyarà 2 punts i el que arribe a 30 tindrà 1 punt. L'equip que no arribe a 30 punts guanyarà 0 punts.La normativa de joc del campionat infantil serà la de raspall de la Federació. Les partides es jugaran amb pilota de badana.Les divisions seran realitzades per la Delegació d'Esports atés el nivell dels jugadors de cada equip. Només es permetrà la inscripció de jugadors durant la fase de lliga. En cas d'inscriure un jugador de nivell superior a la divisió de l'equip no es permetrà.

Els equips han de jugar amb l'equipatge proporcionat per la Junta Central Fallera. La data de lliurament d'equipatges serà comunicada a les comissions amb antelació pels mitjans habituals d'informació.

Els equips hauran d'estar 15 minuts abans de l'inici de cada partida. Es donarà un marge de cortesia de 5 minuts, sobre l'horari previst, en cas que algun equip es retarde.Els equips poden ajornar la partida si es posen d'acord amb el contrari. Per a això, han d'informar la Delegació d'Esports amb un marge de 3 dies d'antelació (dijous previ). La partida ha de jugar-se dins dels 7 dies anteriors o posteriors   al dia fixat en el calendari (mateixa setmana o setmana posterior). En cas de no posar-se d'acord en la nova data, es mantindrà el dia de joc previst en el calendari.

La resolució d'empats entre equips es resoldrà seguint l'ordre fixat per la Federació de Pilota Valenciana en el Reglament General de Competicions, en l’article 19.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte