• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Informació rellevant sobre el "Carnet Teatrer"

Ja es pot passar per JCF per a comprovar l'assitència en la passada temporada de Teatre Faller

 

La delegació de Cultura de Junta Central Fallera comunica a tots els “fallers-teatrers” que ja poden passar per Junta Central Fallera amb el seu “Carnet Teatrer” a fi de poder convalidar-lo i comprovar si els corresponen les entrades o descomptes per assistir a les representacions dels teatres col·laboradors.

El termini d’entrega i comprovació dels Carnets Teatrers és des del dilluns 17 de juny fins al dimecres 26 de juny, en horari de dilluns a dijous, de 18:30h a 20:00h, en la delegació de Cultura de JCF.

Vos recordem que totes les persones que tinguen el Carnet Teatrer i acrediten l’assistència a més de 31 representacions del concurs obtindran un val per a canviar per dos entrades gratuïtes per assistir a una representació en un dels següents teatres: La Rambleta, Sala Rialto, Teatre Principal, Olympia, Talia, TAC de Catarroja, Sala Russafa i Sala Flumen. Les entrades estaran subjectes a la disponibilitat de les sales.

En cas d’assistir a un mínim de 18 representacions, el titular del Carnet Teatre tindrà dret a disfrutar d’un val descompte per a la compra de qualsevol entrada en els teatres gestionats per la Generalitat Valenciana, a través de Culturarts, en la ciutat de València.

El dia 26 de juny, després del sorteig de l’ordre d’actuacions per a la pròxima temporada de Teatre Faller, es farà el lliurament d’entrades i descomptes a les persones corresponents.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h