• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Preseleccions: Organització i inscripció de candidates

Totes les preseleccions hauran de realitzar-se abans del 22 de juliol

 

Els sectors podran optar per a realitzar les preseleccions en una d'estes modalitats:

A. En l'espai obert que determinen (carrer, plaça, etc.), comptant amb una ajuda de 1.200 euros per al muntatge i després de la sol·licitud dels permisos corresponents. Per al cobrament d'esta ajuda s'hauran de presentar les factures de les despeses corresponents.

B. En el local que determinen (teatre, sala de festes, etc.), comptant amb una ajuda de 450 euros. Per al cobrament d'esta ajuda s'hauran de presentar les factures de les despeses corresponents.

C. En un dels dos pavellons que, amb motiu de la Fira de Juliol, instal·la l'Ajuntament de València als jardins del Palau de la Música, dotats amb la infraestructura necessària per a la realització de l'acte.

Les dates que es podran sol·licitar seran el 28, 29 i el 30 de juny i els dies 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19 i 21 de juliol. El dissabte 20 de juliol no se celebraran preseleccions en els pavellons del riu per a evitar la coincidència amb “La Gran Nit” de “La Fira”.

Els sectors que desitgen realitzar l'elecció en un dels pavellons municipals hauran de sol·licitar-ho fins al 12 de juny, així com aquells que necessiten jurat designat per la Junta Central Fallera.

El dijous 13 de juny, a les 19:00 hores, es farà el sorteig en la Junta Central Fallera per a adjudicar els dies i pavellons en els quals cada sector que haja optat per esta modalitat realitzarà la seua preselecció.

Totes les preseleccions hauran de realitzar-se abans del 22 de juliol perquè les candidates triades en esta fase puguen participar en la Batalla de Flors.

En cas de reclamacions sobre el procés, hauran de presentar-se per escrit en la secretaria de la Junta Central Fallera fins el 24 de juliol; en tot cas, serà la Delegació d'Incidències la que resolga sobre la reclamació.

Les candidates podran presentar les seues candidatures emplenant el butlletí disponible en la Secretaria Virtual i presentant-lo en la secretaria de la Junta Central Fallera degudament completat, signat i segellat.

En el cas de les menors, haurà d'anar signat pels dos pares o tutors legals.

L'accés als butlletins d'inscripció serà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada > Tràmits.

Les llistes de les candidates seran exposades en el tauler d'anuncis de la secretaria de Junta Central Fallera del 17 al 21 de juny de 2019 en previsió d'alguna possible reclamació.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h