• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Bases del XLIX Concurs de Dibuix de JCF

Tindrà lloc el dia 8 de juny de 2019 en el Parc Central de València

1. Podran participar en este concurs els xiquets i les xiquetes donats d'alta en el cens de la Junta Central Fallera.

2. Cada comissió podrà presentar la quantitat que desitge de participants per categoria i modalitat.

3. Dins de les modalitats de Dibuix i Pintura s'establixen quatre categories: tres d'elles per al dibuix i una quarta per a la de pintura.

CATEGORIA “A” 

Per a participants entre 4 i 6 anys, en la modalitat de Dibuix.

CATEGORIA “B”

Per a participants entre 7 i 10 anys, en les modalitats de: Dibuix en color o en blanc i negre.

CATEGORIA “C”

Per a participants entre 11 i 14 anys, en les modalitats de: Dibuix en color o en blanc i negre.

CATEGORIA “D”

Per a participants entre 11 i 14 anys, en les modalitats de: Pintura. Tema: Cartells de Falles Infantils.

4. Cada modalitat tindrà les següents característiques:

DIBUIX: Els treballs hauran de ser realitzats amb llapis, llapis de colors, carbó o ceres.

PINTURA: Cartells de Falles Infantils. Els treballs hauran de ser realitzats amb aquarel·les o amb óleo sobre llenç.

5. Els concursants hauran d'aportar els materials necessaris per a la realització de les seues obres (pintures, llapis, cavallets, etc.).

També els participants en la modalitat de PINTURA hauran de portar el seu propi llenç sobre el qual efectuaran el treball, tenint en compte que les seues dimensions no podran excedir de 40 x 30 cm., havent de ser prèviament validades pel servei de control de la J.C.F., que s'establirà a este efecte en el lloc del concurs. Haurà d'indicar-se al dors del cartell el número i el nom de la falla, així com el nom del participant.

En les altres modalitats, el material sobre el qual s'efectuarà el treball serà facilitat per la Junta Central Fallera en el lloc del Concurs.

NO SERÀ ADMÉS CAP TREBALL QUE NO ESTIGA REALITZAT EN L'ACTE DEL CONCURS, I SOBRE EL MATERIAL FACILITAT I VISAT PER LA JUNTA CENTRAL FALLERA EN ESTES DOS MODALITATS.

6. Les obres a realitzar per les diferents categories seran:

CATEGORIA “A”: Tema lliure

CATEGORIES “B” i “C”: Tema obligatori que s'indicarà en el lloc triat per a la realització dels treballs.

CATEGORIA “D”: Tema obligat: Cartells de Falles Infantils. Estos cartells hauran de realitzar-se obligatòriament en llenç.

7. Les inscripcions s'efectuaran presentant el butlletí corresponent en la DELEGACIÓ D’INFANTILS I JOVENTUT de la Junta Central Fallera de dilluns a dijous i de 18:30 a 20:00 hores; finalitzant el termini d'admissió el 4 de JUNY de 2019. Es realitzarà en este butlletí o a través del correu electrònic de la Junta Central Fallera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els impresos per a apuntar-se al concurs es podran descarregar per a emplenar des de la Secretaria Virtual en “Resta d'impresos de la JCF” en l'àrea d'Infantils i Joventut.

NO PODRÀ REALITZAR-SE CAP CANVI A PARTIR D'ESTA DATA

8. El Concurs de dibuix i pintura tindrà lloc el dia 8 de JUNY de 2019.

9. Tots els participants hauran d'acudir a València Parc Central, entrada pel carrer de Filipines abans de les NOU I MITJA DEL MATÍ, hora en què donarà inici el concurs, acompanyats dels seus Delegats d'Infantils. La realització dels treballs finalitzarà a les 12:30 HORES.

10. Les obres seran recollides en el lloc del concurs per components de la Junta Central Fallera.

11. Es concediran TRES PREMIS per a cadascuna de les modalitats i categories, i un PREMI EXTRAORDINARI per a la millor obra presentada dins de les dos modalitats i les quatre categories.

12. Tant l'obra premiada amb el PREMI EXTRAORDINARI, com les PREMIADES de cada categoria i modalitat, quedaran en propietat de la Junta Central Fallera que les podrà utilitzar com crega convenient.

13. La resta de treballs quedaran en depòsit en la Delegació d'Infantils i Joventut de la Junta Central Fallera per un termini no superior a TRES MESOS. Transcorregut este període, la Junta Central Fallera els donarà l'ús que estime convenient.

14. El Jurat està facultat per a interpretar els BASES d'este Concurs i podran decidir sobre aquelles qüestions no previstes en estes, i les seues decisions seran inapel·lables.

15. La Junta Central Fallera es reserva el dret de suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de les Falles de la Junta Central Fallera.

16. La inscripció i la participació en este Concurs porten implícita l'acceptació d'estes BASES.

Descarrega ací el full d'inscripció per a les categories A i B, i per a les categories C i D.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h