• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Es convoca el I Campionat de Galotxa

Tots els diumenges del 26 de maig al 14 de juliol

 

S'informa a les comissions falleres que s'obri el termini d'inscripció del I Campionat de Galotxa de la Junta Central Fallera.

El torneig es disputarà del 26 de maig al 14 de juliol, jugant les partides diumenge pel matí. Les partides es jugaran principalment en trinquets i ocasionalment en algun carrer artificial.

Els equips estaran formats per un mínim de 3 jugadors i un màxim de 6. Cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador només podrà jugar en un equip.

El termini d'inscripció i pagament finalitza el 17 de maig. La inscripció ha de realitzar-se per secretaria virtual. El pagament ha de realitzar-se en la Federació de Pilota Valenciana, situat en C/Marqués de Sant Joan, 32 baix (horari dl-dj 9 a 14h i 15 a 18h, dv 8 a 15h). El preu d'inscripció serà de 60 € per equip. No s'admetrà la inscripció que no haja realitzat el pagament de la inscripció dins del termini.

El format del torneig serà de lliga i fase final. El guanyador de cada divisió es classificarà per al Trofeu Fallera Major de València, que es disputarà en els mesos de gener i febrer de 2020 en la modalitat d'escala i corda.

 

La normativa de joc serà la de galotxa de la Federació, amb les següents anotacions:

‐          En el bot (servici) si s'encala la pilota en la galeria del dau serà falta.

‐          Si la pilota puja a la galeria i fa joc es continuarà amb el quinze.

‐          En trinquet, només serà pilota parada si colpeja en algun obstacle en l'escala.

‐          Les partides es jugaran a 50 tants.

‐          Es jugarà amb pilota de vaqueta en Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. En Tercera Divisió es jugarà amb pilota de badana i en la modalitat fallera (servici de front de palma).

‐          El guanyador de la partida guanyarà 3 punts, sempre que l'equip rival no arribe a 30; si arriba a 30 l'equip guanyador guanyarà 2 punts i el que arribe a 30 tindrà 1 punt. L'equip que no arribe a 30 punts guanyarà 0 punts.

 

Les divisions seran realitzades per la Delegació d'Esports atés el nivell dels jugadors de cada equip. Només es permetrà la inscripció de jugadors durant la fase de lliga. En cas d'inscriure un jugador de nivell superior a la divisió de l'equip no es permetrà.

Els equips han de jugar amb l'equipatge proporcionat per la Junta Central Fallera. La data de lliurament d'equipatges serà comunicada a les comissions amb antelació pels mitjans habituals d'informació.

Els equips hauran d'estar 15 minuts abans de l'inici de cada partida. Es donarà un marge de cortesia de 5 minuts, sobre l'horari previst, en cas que algun equip es retarde.

Els equips poden ajornar la partida si es posen d'acord amb el contrari. Per a això, han d'informar la Delegació d'Esports amb un marge de 4 dies d'antelació (dimecres previ). La partida ha de jugar-se dins dels 7 dies anteriors o posteriors al dia fixat en el calendari (mateixa setmana o setmana posterior). En cas de no posar-se d'acord en la nova data, es mantindrà el dia de joc previst en el calendari.

La resolució d'empats entre equips es resoldrà seguint l'ordre fixat per la Federació de Pilota Valenciana en el Reglament General de Competicions, en l’article 19.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte