• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Celebrada la Mesa de la Diversitat i la Solidaritat en les Falles

Les entitats van recordar els premis que reconeixen la solidaritat, la igualtat i la diversitat en les falles

El dijous 21 de febrer es va celebrar la “Taula de la Diversitat”, organitzada per la delegació de Participació i Solidaritat de Junta Central Fallera. En esta trobada van participar les diferents entitats que convoquen premis per a estes Falles amb la finalitat de reconéixer a les comissions que visibilitzen en els seus ninots valors tan importants com la solidaritat, la diversitat i la igualtat.


D' esta manera, la taula va estar conformada per Ariadna Mauri, de CEAR; Juan Barcala i Jordi Domenech, director i coordinador de CONTROLA CLUB; Antonio Giner, de OSGA REINTEGRA; LAMBDA; la Regidoria d'Igualtat, de l'Ajuntament de València; i Emilio Ruiz i Carlos Ferrer, de la Falla San Isidro.
A més, en la trobada van participar els responsables de la delegació de Participació i Solidaritat, així com el vicepresident de Junta Central Fallera, Javier Tejero. Tots junts van recordar els premis convocats per a estes falles:

- Premis Caliu.
- La meua ciutat el teu refugi.
- Controla Club .
- Falles Osga.
- Arcoiris.
- Premis Sidret.

En l'acte també van participar falles premiades en edicions anteriors i van poder compartir les seues experiències en rebre aquest tipus de premis. Sens dubte, va ser un acte de trobada de la diversitat i la solidaritat en les Falles que ja calfa motors per al 2019.

Fotografies: Delegació de Participació i Solidaritat.

  • mesadiver1
  • mesadiver2
  • mesadiver3
  • mesadiver4
  • mesadiver5
  • mesadiver6

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h