• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Taller artistes fallers: "Com fer un ninot de falla"

Destinat a fallers infantils entre 8 i 14 anys d'edat adscrits a la Junta Central Fallera

L'activitat compta amb la col·laboració del Gremi d'Artistes Fallers, alumnes del primer curs del Grau Superior d'Artistes Fallers (IES Benicalap), la falla Alberic-Héroe Romeu, i els artistes fallers M. Jesús Giménez, Paco Pellicer, Roberto Martí, Ramón Espinosa, Daniel López i Ramón Ferrer.

El taller tindrà lloc els dies 23 de febrer i 2 de març en les instal·lacions de la Junta Central Fallera, des de les 9h fins a les 13.30h. La inscripció es descarregarà des de SECRETARIA VIRTUAL: Zona privada > Tràmits > Inscripció Taller Falles

El termini de sol·licitud serà fins al dia 20 de febrer o fins a aconseguir les 80 places disponibles (40 assistents per dia), i tindrà un màxim de 4 components per comissió.

Juntament amb la INSCRIPCIÓ s'ha de descarregar i emplenar   l'AUTORITZACIÓ MATERNA I PATERNA AMB EL PERMÍS PER A ÚS D'IMATGES I VÍDEOS dels grups de treball. Les autoritzacions han d'estar signades tant pel pare com per la mare i s'han d'entregar en mà en la Delegació de Falla juntament amb la inscripció. Per a això, la Delegació habilita els dies 14, 18, 19, 20 i 21 de febrer, amb l'horari de 18.30h a 20h.

Per a consultes, està disponible el correu electrònic de la Delegació de Falla:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER 

El taller estarà compost per 4 grups de treball dirigits per un component de la Delegació, i passaran per totes les fases del taller (modelar, tirar cartó, masillar, escatar i pintar).

Cada xiquet triarà un dels motles, molt senzills molts d'ells i adequats a la seua edat. Les fases que treballaran són les següents:

1.Dibuixar i modelar la figura enargila

2.Tirar cartó itraure lafigura del motle ajuntant lesparts

3.Aplicar gotelé i escatar

4.Pintar i decorar les figures

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h