• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Extracte de l'acta de l’Assemblea General Ordinària

Celebrada en el Palau de la Música de València el 22 de gener de 2019

 

Es guarda un minut de silenci per la recent desaparició del component de la delegació de Recompenses i faller de la comissió fallera monestir de Poblet – Aparicio Albiñana Antonio Luis Villalba Cendra.

PRIMER PUNT: Aprovació, si procedix, de l’acta anterior

L’acta és aprovada per unanimitat.

SEGON PUNT: Informe de Presidència

Els passats dies es va comunicar als components de JCF dels noms dels mantenidors per als actes de les exaltacions de les Falleres Majors. En el cas de la Fallera Major de València, la mantenidora serà la ballarina i coreògrafa valenciana Rosángeles Valls, guardonada amb la Medalla d'Or al Merit  de les Belles Arts 2018 i ben coneixedora de la festa per la seua trajectòria personal i familiar. El mantenidor de la Fallera Major Infantil de València serà Javier Vilalta, director Associació Àmbit i del Festival de Cinema HumanFest, Patró de la Fundació Maides i Bunyol d'Or amb Fulles de Llorer.  

   S’ha convocat el Premi Caliu amb una major dotació pressupostària i també amb una categoria per a les falles infantils.

   Es va enviar unes circulars per a l’esporga dels arbres i per a la retirada d’elements urbans. Es prega que aquelles comissions que ho necessiten que envien les sol·licituds.

   Els “”balls al carrer” es realitzaran el 27 de gener i el 3 de febrer a la plaça de la Mare de Déu.

Es va presentar la campanya de representació de microteatre en els casals fallers. Aquelles comissions que ho desitgen poden sol·licitar-les. Les representacions són gratuïtes i sols cal convidar els actors i actrius al sopar.

   El 24 de febrer, dia de la Crida, tindrà lloc la ”Macrodespertà” i la “Despertà” Infantil. El sistema de credencials continuarà com l’any passat. Cada comissió fallera pot sol·licitar quatre credencials i una per a una persona suplent. La data de la sol·licitud s’amplia fins al 23 de gener.

   La data per a la sol·licitud de subvenció de falla ja va acabar. Una comissió l’ha presentada a nom del president i caldrà corregir-la. S’insitix en la necessitat que tenen les comissions d’estar inscrites en el Registre Municipal d’Associacions. Encara en falten 50 per fer-ho. Cal també estar al corrent dels pagaments amb l’Administració i no tindre deutes pendents amb ella. També es va tancar la sol·licitud de la subvenció d’aniversaris i d’enllumenat. Està pagada la subvenció de “Germanor”. El termini per a la subvenció per a les comissions afectades per la Llei de la Memòria Històrica ja està tancada. La subvenció per a la insonorització de casals cobrirà les obres realitzades en tres exercicis.

   La data per a la sol·licitud de permisos va acabar el passat 31 de desembre. Tot i això es va ampliar el pagament de taxes fins al 15 de gener a causa d’un problema sorgit amb les targetes bancàries.

   Secretaria General informa que el període de recollida de pergamins i d’insígnies de les recompenses de la Junta Central Fallera serà des del dilluns 4 de març fins al dijous 14 de març de 2019. S’ha posat este termini en atenció al canvi de proveïdor. Els noms i cognoms de les persones interessades seran respectats i apareixeran el que estiguen escrits en la sol·licitud.

   S’enviarà una circular relativa a les normes de l’Exposició del Ninot i a la manera de facilitar l’entrada als components de les comissions.

TERCER PUNT: Aprovació, si és procedent, de la sol·licitud del València CF de participar en l’Ofrena de Flors de la Mare de Déu

   Es presenta la proposta que, amb motiu del centenari de l’entitat esportiva del València CF, puguen desfilar un centenar de representants del Club en l’acte de l’Ofrena del 18 de març a les 15.00 o 15.15 hores, per a no destorbar el programa establit i majoritàriament amb la indumentària valenciana. La proposta és aprovada per unanimitat.

QUART PUNT: Precs i preguntes

Intervenen els representants de les comissions falleres núm. 97 (Sèneca - Iecla), núm. 174 (Salvador Abril – Peris i Valero), núm. 13 (actor Mora – av. Constitució), núm. 30 (Vall de Laguar – pare Ferris), núm. 162 (Grups Mare de Déu del Carme) i núm. 181 (barri Beteró).

La sessió es va alçar a les 22.42 hores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte