• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

XLII Trofeu Fallera Major de València de Tennis de Taula

S'obri el termini d'inscripció per al campionat de tennis de taula fins al 16 de gener

El campionat de tennis de taula tindrà lloc el dissabte 19 de gener en format de matinal, de 9 del matí fins a finalitzar el mateix (hora prevista les 14 hores).

El campionat es disputarà en el Casal de la Falla Bisbe Jaime Pérez – Luis Oliag, situat en el carrer de Luis Oliag, n. 21.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 16 de gener de 2019. La inscripció es farà per secretaria virtual. Es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

El torneig és gratuït i cada equip ha de pagar la quantitat de 12 € en concepte de fiança. El pagament de la fiança es realitzarà mitjançant transferència, al compte de la JCF obert en Caja Mar: ES73 3058 2108 8127 3100 0037, i com a concepte: FIANÇA TENNIS TAULA i el nom de la Falla. Com a beneficiari es posarà: Junta Central Fallera. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la fiança. La fiança es retornarà una vegada finalitzat el campionat, sempre que la Falla participant haja jugat totes les seues partides programades en els horaris previstos i complit amb les normes del torneig. Si el torneig no es realitza per motius aliens a les falles participants, es retornarà la fiança a tots els equips inscrits. Si el torneig es realitza i la falla inscrita no acudix, o iniciada la competició decidix abandonar-la abans de finalitzar les seues partides programades, o incomplix les normes i instruccions donades per la delegació d'Esports de la JCF, no tindrà dret a devolució de la fiança. Per a completar la inscripció, s'ha d'adjuntar el pagament de la fiança enviant-lo per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cada falla podrà inscriure més d'un equip. Els equips estaran formats per un mínim de dos jugadors i un màxim de quatre jugadors. Un mateix jugador no podrà jugar en més d'un equip, siga de la mateixa comissió o d'una altra diferent. Abans de començar el sorteig de l'ordre de les partides, s'haurà d'indicar els jugadors que van a participar en les mateixes. El jugador que comence una partida, no podrà ser substituït per un altre.

El format del torneig serà de fase de grups i fase final. La composició dels grups i la fase final dependran del número d'equips inscrits. Per a les puntuacions de la fase de grups, se sumarà cada partida guanyada amb 1 punt, i partida perduda 0 punts.

En cas d'empat a punts entre dos o més equips en la primera fase, es resoldrà el mateix en primer lloc per la partida jugada entre els dos equips si és doble empat. Si són més de dos equips els empatats, es resoldrà per la diferència de jocs a favor, i en cas de mantindre l'empat, la diferència de punts totals a favor.

La fase final serà amb les mateixes normes que les partides de la fase de grups.

Les partides donaran començament a l'hora assignada, i es donarà un marge de 15 minuts de cortesía. Passat el mateix es donarà per perduda la partida a l'equip que no s'haja presentat.

L'equip que, sense causa justificada, no es presente a un partit, se li descomptarà, a més de perdre el partit, 1 punt de la classificació general. A la segona incompareixença de qualsevol equip sense causa justificada, este equip serà DESQUALIFICAT del campionat, i perdrà la fiança.

El campionat es regirà per les normes que s'adjunten, i que s'accepten de forma expressa amb la inscripció al torneig. La Delegació d'Esports podrà variar les normes sempre de forma justificada i en benefici de la competició, i avisant d'açò als equips participants.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte