• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

I Campionat de Màdel (pilota valenciana)

El torneig es disputarà el diumenge 14 d'octubre

 

S'informa a les comissions falleres que s'obri el termini d'inscripció per a l'I Campionat de Màdel de la Junta Central Fallera.

El torneig es disputarà el diumenge 14 d'octubre, en horari de matí, en Pàdel Tàctica, situat en el Parc Empresarial Tàctica, C/ Algepser, 107 – 46980 (Paterna).

Els equips estaran formats per dos jugadors i cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador tan sol podrà estar inscrit en un equip.

El termini d'inscripció i pagament finalitza el 10 d'octubre. La inscripció ha de realitzar‐se per secretaria virtual.

El preu d'inscripció serà de 10 € per equip. El pagament es realitzarà mitjançant transferència al compte nº: ES73 3058 2108 8127 3100 0037 com a concepte: “Madel + el nom de la falla” i beneficiari “Junta Central Fallera”. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.

El format del torneig serà de lliga i fase final, garantint un mínim de 3 partidescada equip. En cas de no arribar a 10 equips participants no es realitzarà el campionat.

El reglament de joc és similar al del pàdel, exceptuant el colp de la pilota que es realitza amb la mà, i la pròpia pilota que és especial per a esta modalitat. El servici es realitza amb la mà “roïna” i l'equip guanyador de la partida serà el primer que arribe a 30 punts.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte