• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

I Campionat de Màdel (pilota valenciana)

El torneig es disputarà el diumenge 14 d'octubre

 

S'informa a les comissions falleres que s'obri el termini d'inscripció per a l'I Campionat de Màdel de la Junta Central Fallera.

El torneig es disputarà el diumenge 14 d'octubre, en horari de matí, en Pàdel Tàctica, situat en el Parc Empresarial Tàctica, C/ Algepser, 107 – 46980 (Paterna).

Els equips estaran formats per dos jugadors i cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador tan sol podrà estar inscrit en un equip.

El termini d'inscripció i pagament finalitza el 10 d'octubre. La inscripció ha de realitzar‐se per secretaria virtual.

El preu d'inscripció serà de 10 € per equip. El pagament es realitzarà mitjançant transferència al compte nº: ES73 3058 2108 8127 3100 0037 com a concepte: “Madel + el nom de la falla” i beneficiari “Junta Central Fallera”. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.

El format del torneig serà de lliga i fase final, garantint un mínim de 3 partidescada equip. En cas de no arribar a 10 equips participants no es realitzarà el campionat.

El reglament de joc és similar al del pàdel, exceptuant el colp de la pilota que es realitza amb la mà, i la pròpia pilota que és especial per a esta modalitat. El servici es realitza amb la mà “roïna” i l'equip guanyador de la partida serà el primer que arribe a 30 punts.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h