• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Premis a la diversitat i la solidaritat de les falles

Coneix ací les quatre entitats que atorguen aquest reconeixement

Des de la Delegació de Participació i Solidaritat volen fer-vos arribar informació sobre entitats que atorguen premis a les falles que visibilitzen diferents aspectes de la diversa realitat social de què formem part, en escenes aïllades o en el conjunt de la falla.

A hores d'ara, quatre són els concursos que s'oferixen per a premiar la diversitat o la solidaritat de les falles:

PREMIS “CALIU”: Promoguts per la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València, a fi de potenciar la plena igualtat de la ciutadania dins de la seua diversitat. Premien les falles que, pels seus elements, tractament dels temes i materials, tinguen un concepte igualitari i divers.

PREMIS “LA NOSTRA CIUTAT, EL TEU REFUGI”: Promoguts per CEAR, Creu Roja i ACCEM, amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació al Desenrotllament i Migració de l'Ajuntament de València. Premien les escenes o falles que per la crítica i la sátira visibilitzen la realitat de les persones refugiades.

PREMI “ARCOIRIS”: Promogut per LAMBDA. Premia la falla gran i la infantil que millor tracten la diversitat sexual, de gènere i familiar.

PREMI “CONTROLA CLUB”: Promogut per l’ONG Controla Club. Destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds. Controla en Falles”, que fa referència als problemes que poden provocar el consum d'alcohol i drogues.

Els enllaços són els següents

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_controla.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_refugi.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2018_caliu.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_arcoiris.pdf

Si teniu interés a obtindre més informació, i el més prompte possible, poseuvos en contacte amb la delegació a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h