• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

S'obri la inscripció dels cursos de formació CRE

El número de places és limitat i el termini per a apuntar-se finalitzarà el 2 de novembre

 

Enguany, la JCF va a separar la inscripció per a la Macrodespertà de la inscripció als cursos CRE necessaris per a participar en ella.

Els cursos CRE es realitzaran del 12 al 17 de novembre. El número de places és limitat, per la qual cosa solament podran inscriure's les falleres i els fallers que vagen a participar en la Macrodespertà i que no disposen d'acreditació CRE

o rgCRE i no pensen obtenir-la en cursos organitzats per la seua Comissió, el seu Sector o la seua Agrupació.

Només s'acceptaran 2 inscripcions per falla, i és indispensable tindre complits els 18 anys en el moment de realitzar l’examen. La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Tràmits i serveis” > “Inscripció cursos CRE”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL 2 DE NOVEMBRE. La inscripció per a la Macrodespertà serà a mitjan gener, i solament podran inscriure's els qui tinguen en vigor l'acreditació CRE o rgCRE.

No s'acceptaran inscripcions condicionades a l'obtenció del mateix. Per tant, tots els cursos CRE celebrats per Comissions, Sectors o Agrupacions hauran d'haver acabat amb anterioritat. Els qui hagen realitzat el curs en altres entitats, hauran d'haver-li-ho comunicat a la JCF per a la seua comprovació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte