• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

S'obri la inscripció dels cursos de formació CRE

El número de places és limitat i el termini per a apuntar-se finalitzarà el 2 de novembre

 

Enguany, la JCF va a separar la inscripció per a la Macrodespertà de la inscripció als cursos CRE necessaris per a participar en ella.

Els cursos CRE es realitzaran del 12 al 17 de novembre. El número de places és limitat, per la qual cosa solament podran inscriure's les falleres i els fallers que vagen a participar en la Macrodespertà i que no disposen d'acreditació CRE

o rgCRE i no pensen obtenir-la en cursos organitzats per la seua Comissió, el seu Sector o la seua Agrupació.

Només s'acceptaran 2 inscripcions per falla, i és indispensable tindre complits els 18 anys en el moment de realitzar l’examen. La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Tràmits i serveis” > “Inscripció cursos CRE”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL 2 DE NOVEMBRE. La inscripció per a la Macrodespertà serà a mitjan gener, i solament podran inscriure's els qui tinguen en vigor l'acreditació CRE o rgCRE.

No s'acceptaran inscripcions condicionades a l'obtenció del mateix. Per tant, tots els cursos CRE celebrats per Comissions, Sectors o Agrupacions hauran d'haver acabat amb anterioritat. Els qui hagen realitzat el curs en altres entitats, hauran d'haver-li-ho comunicat a la JCF per a la seua comprovació.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h