• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Normes sectors preseleccions

Totes les preseleccions hauran de realitzar-se abans del 23 de juliol

Els sectors podran optar per realitzar les preseleccions en una d’estes modalitats:

A. En l’espai obert que determinen (carrer, plaça, etc.), comptant amb una ajuda de 1.200 euros per al muntatge i després de la sol·licitud dels permisos corresponents. Per al cobrament d’esta ajuda s’hauran de presentar les factures de les despeses corresponents.

B. En el local que determinen (teatre, sala de festes, etc.), comptant amb una ajuda de 450 euros. Per al cobrament d’esta ajuda s’hauran de presentar les factures de les despeses corresponents.

C. En un dels dos pavellons que, amb motiu de la Fira de Juliol, instal·la l’Ajuntament de València en els jardins del Palau de la Música, dotats amb la infraestructura necessària per a la realització de l’acte.

D. Les dates que es podran sol·licitar seran el 29 i el 30 de juny i els dies 1-6-7-8-13-14-15-20 i 22 de juliol. El dissabte 21 de juliol no se celebraran preseleccions als pavellons del riu per evitar la coincidència amb La Gran Nit de La Fira.

Els sectors que desitgen realitzar l’elecció en un dels pavellons municipals hauran de sol·licitar-ho fins el 13 de juny, així com aquells que necessiten jurat designat per la Junta Central Fallera. El dijous 14 de juny, a les 19:00 hores, es farà el sorteig en la Junta Central Fallera per adjudicar els dies i pavellons en els quals cada sector que haja optat per esta modalitat realitzarà la seua pre-selecció.

Totes les preseleccions hauran de realitzar-se abans del 23 de juliol perquè les candidates elegides en esta fase puguen participar en la Batalla de Flors.

En cas de reclamacions sobre el procés, hauran de presentar-se per escrit en la secretaria de la Junta Central Fallera fins el 25 de juliol; en tot cas, serà la Delegació d’Incidències la que resolga sobre la reclamació.

Les candidates podran presentar les seues candidatures omplint el butlletí disponible en la Secretaria Virtual i presentant-lo en la secretaria de la Junta Central Fallera degudament completat, signat i segellat. En el cas de les menors, haurà d’anar signat pels dos pares o tutors legals.

L’accés als butlletins d’inscripció serà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada > Tràmits.

Els llistats de les candidates seran exposades en el tauler d’anuncis de la secretaria de la Junta Central Fallera del 18 al 21 de juny de 2018 en previsió d’alguna possible reclamació

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h