• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Obert termini inscripció campionat futbol 7

Es disputarà en horari de dilluns a dijous a les 22:15 i 23:15 hores

Al final d'esta noticia es troba la normativa del campionat

S'informa a les comissions de la JCF, que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de Futbol 7.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 4 de juny. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. El preu d'inscripció serà de 50€ per equip i el preu per partit serà de 35€ per equip.

S'haurà de pagar el total dels partits a disputar abans de començar el campionat.

Les targetes grogues tindran un cost d'1,5€ i les targetes roges de 3€. Al temps de la inscripció s'haurà d'abonar també una fiança de 50€.

La fiança serà retornada una vegada finalitze el campionat, i després de realitzar l'ajust pertinent quant a pagaments de targetes i altres incidències que hagueren pogut sorgir en el campionat.

La fiança no serà retornada als equips que abandonen la competició, o que siguen expulsats de la mateixa.

El pagament de la inscripció i fiança (100€) es realitzarà acudint a les oficines de Futplaya Eventos, situada en plaça del Professor Tamarit Olmos, nº 7, baix (València).

No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció amb anterioritat a l'inici del campionat.

Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups, s'informarà a cada falla el calendari dels partits, així com s'indicarà a quant ascendeix el campionat i la forma de pagament del mateix.

El campionat es disputarà en les instal∙lacions del poliesportiu de Dr. Lluch de València, i en la ciutat esportiva municipal de Paterna, en horari de dilluns a dijous a les 22:15 i 23:15 hores.

Normativa

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte