• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

II Torneig #fallersdevaqueta

El torneig comença el dissabte 4 de novembre

Amb la intenció de promocionar la Pilota Valenciana en totes les Comissions de Fallade la Comunitat Valenciana, intentant que cada dia siguen més Fallers els que practiquen el nostre esport autòcton.

Dijous passat 14 d'Octubre en la reunió celebrada en Junta Central Fallera es va presentar el Logo del "II Torneig #fallersdevaqueta" realitzat per l'Artista Faller Luis Enguidanos Montoro i es va realitzar el sorteig de la fase prèvia i final.

El torneig comptarà amb la participació de les seleccions de les Juntes Locals de Sueca, Sollana, Xàtiva, Oliva, Pobla de Vallbona, Carlet i Torrent, els equips fallers de Vilamarxant i Godelleta i la selecció de Junta Central Fallera de València.

L'edició actual té com a seu oficial la ciutat de Torrent, sent aquesta Junta Local Fallera l'encarregada de l'organització de la mateixa, junt les delegacions d'Esports i Juntes Locals de Junta Central Fallera. I com subseus comptarem amb la col·laboració dels trinquets de Sueca, Godelleta iVilamarxant.

El calendari previst és el següent:

Divendres 3 de novembre a les 20:00 hores en la Casa de la Cultura de Torrent “GALA INAUGURACIÓ DEL II TORNEIG FALLERS DE VAQUETA” amb la presentació dels deu equips participants. Esperem comptar amb la presència de tots els jugadors i de la representació de les localitats participants.

Dissabte 4 de novembre a partir de les 10 hores, es disputarà la fase prèvia que segons sorteig celebrat tindrà lloc de la següent forma:

• Trinquet de Sueca: Oliva, Xàtiva i Sueca.
• Trinquet de Godelleta: Carlet, Sollana i Godelleta.
• Trinquet de Vilamarxant: Pobla de Vallbona, València i Vilamarxant.

Dissabte 11 de novembre a partir de les 9:30 hores en el trinquet de Torrent es disputaran les semifinals amb els guanyadors de cadascun dels grups i Torrent com a localitat amfitriona. A continuació es disputarà la partida pel tercer i quart lloc i seguidament la FINAL.

Simultàniament, se celebrarà un acte protocol·lari, que començarà en l'Ajuntament de Torrent amb els representants de les deu localitats participants i que finalitzarà en el trinquet, realitzant el servei d'honor i presenciant la Final. Per a finalitzar, tindrà lloc el lliurament de trofeus i diplomes per als participants.

  • Cartell Fallers de Vaqueta Torrent
  • Cruces-Fallers-de-Vaqueta
  • Logo-Fallers-de-Vaqueta

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte