• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • S'obri el termini d'inscripció per a la jornada de futbol sala femení.

S'obri el termini d'inscripció per a la jornada de futbol sala femení.

La jornada es disputarà l'1 de novembre

 El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 25 d'octubre. Reunió informativa, el 25 d'octubre a les 19:30h en JCF.

La inscripció es farà enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que les jugadores consten censades en la JCF com a membres de la comissió participant.

Els equips podran estar formats per falles; però, en el cas que no foren suficients jugadores, es podran inscriure per sectors.

El preu d'inscripció serà de 30 € per equip, havent-hi un límit mínim de 5 jugadores inscrites i un màxim de 18 per equip.

El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte ES73 3058 2108 8127 3100 0037 de la JCF indicant com a concepte el nom de la comissió participant o nom del sector i “Futbol Sala Femení”.

No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. La inscripció només es retornarà en cas que finalment no es realitze el torneig. Si el torneig es realitza i la falla inscrita no acudix, no tindrà dret a devolució de la inscripció.

El campionat es disputarà en la Instal·lació Esportiva Municipal del Cabanyal. Adreça: C/Don Vicente Gallart, 1.

El full d'inscripció juntament amb el reglament estan en la secretària virtual. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte