• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Resum del Ple de Setembre

Resum del Ple de JCF del 12 de Setembre

El Ple va estar presidit en funcions pel vicepresident 1r Javier Tejero Zabal, en absència del president Pere Fuset i Tortosa, acompanyat pel Secretari General Ramon Estellés i Feliu.

1. Aprovació, si procedix, de l’acta anterior

L’acta és aprovada per unanimitat, després d’afegir-se literalment les competicions esportives organitzades per Junta Central Fallera que va esmentar la vicepresidenta 2a Montserrat Catalá Anglesola en l’anterior Ple. Estes són: bàsquet 3x3 i triples, birles, frontó, futbol 7, futbol sala, futbol platja, marató i mitja marató, volta a peu, pàdel, petanca, pilota valenciana i tenis de taula.

2. Informe de Presidència

La Presidència en funcions informa que estan presentats els contractes de falla i que fins al 30 de setembre poden aportar-ne els esbossos aquelles comissions que no ho hagen realitzat.

La delegació d’Incidències fa constar literalment l’apartat de l’acta del 23 d’octubre de 2013 relatiu a les normes relatives a la regularització de les demarcacions falleres.

Es recorda que per a contactar directament amb la regidoria de Cultura Festiva cal telefonar al 96 208 51 21/ 96 208 51 95 o dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

3. Informe de delegacions

La delegació de Falla informa que se celebrarà el cicle de xarrades “Parlen les falles d’ahir” el 5 d’octubre, el 14 d’octubre i el 8 de desembre en diversos casals.

La delegació de Participació i Solidaritat informa que enguany s’ha acordat amb la delegació de Festejos la separació en el temps de la inscripció per a la “Macrodespertà” de la dels cursos CRE, necessaris per a participar-ne. Els cursos de JCF seran del 6 a l’11 de novembre i la inscripció per a la “Macrodespertà” a mitjans de gener. En eixe moment les persones inscrites tindran ja el títol CRE o RGCRE. Este exercici es realitzarà un curs de formació RGCRE el 16 de descembre. La renovació dels títols del RGCRE que caduquen el 2017 es pot fer en Secretaria. S’ha d’acompanyar el justificant de pagament de la taxa 790 apartat D. Es crearà un premi per a una escena de falla relacionada amb la igualtat. Tindrà la col·laboració de la regidoria d’Igualtat. L’1 de juliol es va celebrar la I Trobada de Solidaritat i Falles. S’establiren tres grups de treball dedicats a: la gala de la solidaritat, els projectes socials fallers i que les funcions de l’àrea de la Solidaritat vistes des de les falles.

La vicepresidenta 2a de les àrees de Comunicació, Promoció de Patrimoni i Esports Montserrat Catalá Anglesola informa que es publicarà un llibre titulat la “Festa dels sentits”. S’ha obert un concurs per a que es presenten piulades que s’hi arreplegaran. Es tanca el 17 de setembre. Estan en marxa diverses competicions esportives. S’ha creat un grup d’entrenament per a preparar la Volta a Peu Fallera amb dos nivells. També s’ha preparat una xarrada dedicada a eixe esport que serà el 15 de setembre en el local de la JCF. La Fundació Trinidad Alfonso donarà suport econòmic de bell nou a l’animació fallera en la Mitja Marató i en la Marató de la ciutat de València.

La vicepresidenta 3a de les àrees de Cultura, Documentació i Publicacions Inmaculada Guerrero Bolinches informa que ha començat el Concurs de Teatre Faller i que s’ha creat un concurs fotogràfic per a promoure’l. Es recorda a les diferents delegacions que han de presentar per octubre una memòria de les activitats.

La delegació de Cultura afig que el Concurs de Teatre Faller s’inicià el 6 de setembre i la primera representació va ser el 8 de setembre. El termini per a la inscripció del concurs de presentacions acaba el 5 d’octubre. El termini per a la inscripció en l’Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil finalitza el 30 de setembre. Les classes s’inicien el 16 d’octubre. Les bases del concurs literari es presentaran en el centre comercial Nuevo Centro el 7 d’octubre. La primera jornada del Festival de balls al carrer començarà el 8 d’octubre.

El vicepresident 4t de les àrees de Festejos i Infantil Josep Garcia Bosch informa que l’acte de l’elecció de les Corts d’Honor de les Falleres Majors del 2018 se celebrarà en el pavelló de la Fonteta de Sant Lluís el 23 de setembre. Les portes del recinte s’obriran a les 18.00 hores i l’espectacle s’iniciarà a les 20.00 hores. El dijous 14 de setembre es realitzarà una roda de premsa per a presentar l’acte. Demana col·laboració als delegats per a la II Trobada Juvenil.

Les delegacions de Festejos i Infantil informa que la ii Trobada Juvenil serà el 30 de setembre. La inscripció es tanca el 21 de setembre. El i Torneig Faller Infantil i Juvenil d’Escacs serà el 15 d’octubre i la inscripció acaba el 5 d’octubre. La inscripció per al xxxi Concurs de Play back infantil finalitza el 14 de setembre i el sorteig serà el 19 de setembre.

La delegació de Protocol informa que el sopar de comiat de les Falleres Majors del 2017 serà el 29 setembre en la Sala Ferradura. La data límit de la inscripció és el 21 de setembre.

La delegació de Juntes Locals informa que l’1 d’octubre se celebrarà a Carlet l’acte d’homenatge a totes les falleres majors de les poblacions.

La delegació d’Incidències presenta per a la seua aprovació el RRI de la comissió fallera Fontcalent-Lebón i de l’agrupació Mestalla-Benimaclet. Estos són aprovats.

4.Precs i preguntes

Intervenen diferents membres del Ple.

A les 21.00 hores es va acabar el Ple de JCF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte