• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Inscripció i Bases de Futbol 7

Ací teniu totes les dades necessàries per participar al campionat de Futbol 7

 

INSCRIPCIÓ FUTBOL-7


S'informa a les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per a Futbol 7. El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el dimarts 19 de setembre.

La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors estan censats en la JCF com a membres de la
comissió participant.

El preu d'inscripció serà de 50 € per equip i el preu per partit serà de 35 € per equip. Les targetes grogues tindran un cost d'1,5 € i les targetes roges de 3 €.

El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte núm. ES28 2038 9616 17 6000236291, indicant com a concepte el nom de

la falla participant. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció amb anterioritat a l'inici del campionat.
El campionat es disputarà en diverses seus dins de l'àrea metropolitana de València de dilluns a divendres a partir de les 22:00 h.

Instruccions i Bases

Delegació remitent: Esports
Assumpte: reglament lliga futbol 7

NORMATIVA
La inscripció en el campionat suposarà la plena acceptació de la present normativa, així com que tots els jugadors inscrits en el mateix es troben en condicions físiques aptes per a la pràctica de l'esport, quedant sota la seua sencera responsabilitat l'incompliment d'este punt.
Els partits tindran una durada de 50 minuts, dividits en dues parts de 25 minuts i amb un descans entre ells de 5 min.
Els partits mai no podran perllongar-se més enllà de l'hora que tenen programada, excepte per circumstàncies alienes als equips. En cas de no iniciar-se a la seua hora, es jugarà el temps que reste fins a completar este període. S'establix un marge de cortesia per a l'inici del partit de 10 minuts. Passat este temps, l'equip que estiga en el camp decidirà si el partit es juga, retallant el temps del partit, o per contra no es juga i finalitza amb 3-0, carregant amb les despeses del partit l'equip que arriba tard. En cas que el retard no siga imputable a cap dels dos equips, estos podran decidir de comú acord si jugar el partit o ajornar-lo, sense major cost per als equips que el del partit. En cas de no aconseguir un acord, decidirà l'Organització.
És imprescindible per a jugar els partits la correcta uniformitat de l'equip, és a dir, samarretes numerades i del mateix color. El jugador que no acudisca al partit amb l’equipació correcta no podrà disputar l’encontre. Es donarà un marge de cortesia, fins a la jornada 5, perquè tots els equips queden uniformats. Està terminantment prohibit utilitzar botes amb tacs d'alumini o intercanviables. En cas de coincidència en el color dels equipatges, l'organització facilitarà petos a l'equip que actue com a visitant.

Els participants hauran de ser majors d'edat. Es validarà únicament com a fitxa del jugador la seua fotocòpia del DNI. Si al llarg del campionat l'equip afig nous jugadors, estos hauran de presentar també la fotocòpia del DNI corresponent. En cas de ser menors hauran de tindre més de 16 anys i una autorització dels pares i/o tutors.
Per a la inscripció de nous jugadors, una vegada iniciat el campionat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a la Delegació d'Esports de la JCF, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les següents dades: nom i número de la falla, nom i cognoms del nou jugador, data de naixement, número de cens i DNI del nou jugador. La Delegació d'Esports es comprovarà estes dades, notificant a l'Organització i a la falla interessada la nova alta(en cas d'estar tot correcte). El nou jugador inscrit haurà d'acudir amb fotocòpia del DNI al primer partit per a validar la fitxa.

No s'admetran noves altes en les últimes cinc jornades de lliga. Per al torneig de Copa sí que s'admetran noves altes.

L'Organització podrà sol·licitar l'acreditació dels jugadors abans de començar el partit.
Es jugarà els partits amb la pilota oficial del torneig (número 5) que aporta l'equip nomenat en primer lloc en el calendari de competició. A criteri de l'àrbitre, si este no està en condicions es juga amb el de l'equip citat en segon lloc. Si no, amb un de l'organització.
El delegat de cada equip haurà de presentar-se abans de cada partit davant l'Organització amb temps suficient per a donar constància de la presentació de l'equip i, si s’escau, per a assignar-li vestuari. Així mateix, cada vegada que es realitze un pagament bancari, se li haurà de portar una FOTOCÒPIA o DUPLICAT del resguard al responsable de cada instal·lació.
El delegat de l'equip es farà responsable directe dels acompanyants que acudisquen a presenciar el partit.

En el terreny de joc només podran romandre els jugadors suplents i un màxim de dues persones responsables per equip, que hauran d'estar identificades en l'acta del partit. L'àrbitre podrà suspendre el partit si alguna persona aliena als equips es negara a identificar-se o a abandonar el camp, i es farà càrrec del cost total del partit l'equip de dit acompanyant.

Es fa imprescindible la correcta i esportiva actuació de tots els jugadors i l'observança de les presents normes i les pròpies de les instal·lacions.
El present campionat es regirà per les regles de joc de Futbol-7 que marca el Reglament de Joc de la Reial Federació Espanyola de Futbol i les regles particulars del'Organització del present torneig.

La inscripció en el Campionat implica l'acceptació de les presents normes.

La Delegació d'Esports de la JCF es reserva el dret de modificar qualsevol punt de les presents normes per a la correcta organització i funcionament del present campionat, així com el de variar el calendari, l’horari i els llocs de joc, si fóra necessari, sempre avisant a tots els afectats.
Si durant el desenvolupament de la competició es produïren fets greus com agressions, insults, menyspreus, etc., entre jugadors, als àrbitres o als membres de la Junta Central Fallera, la Delegació d'Esports, després de l’informe dels fets esdevinguts, ho posarà en coneixement de la Delegació d'Incidències i Demarcacions, per si els fets constituïxen motiu de sanció fallera. Si fóra així, s'obriria expedient
disciplinari als implicats en els fets.

Condicions generals de pagament per a la participació en la lliga de Futbol-7 de la Junta Central Fallera.

PREUS PARTICIPACIÓ LLIGA JCF. FUTBOL–7
- Inscripció: Pagament ÚNIC per equip: 50,00 €.
- Preu PER PARTIT i EQUIP: 35,00 €.
- Targeta groga: 1,5 €.
- Targeta roja: 3,00 €.
En cas de retirada d'un equip, no li serà retornat l'import abonat pels partits que li queden per disputar.

MODALITAT DE PAGAMENT. FORMA DE PAGAMENT

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al compte de BANKIA ES28 2038 9616 1760 00236291, indicant nom de l'equip participant.
El pagament del campionat es realitzarà en dos terminis. El primer es realitzarà juntament amb la inscripció i inclourà tots els partits de la primera volta. El
segon pagament correspondrà a l'import dels partits de la segona volta, i es realitzarà al principi de la segona volta.

XARXES SOCIALS I DIFUSIÓ

Les competicions comptaran amb una gran difusió per a poder aconseguir major número d'equips participants en cada GRUP, gràcies a les nostres xarxes socials i plataformes web.
La pàgina web de l'Organització comptarà amb espai on podran vore les estadístiques, classificacions, llistat de jugadors per equips, calendaris complets, jornades i classificacions.
En eixa web, s'actualitzarà cada jornada de lliga en finalitzar cada partit perquè els equips puguen vore els resultats dels partits propis i dels rivals una vegada finalitzen,amb un marge de demora de 30 minuts. Les nostres xarxes socials, Twitter, Facebook,Instagram i el nostre canal youtube es faran ressò de totes les notícies relacionades amb la competició, i serviran per a difondre cada jornada i els seus resultats. Açò pot ser una eina per a poder aconseguir patrocinador per a l'equip ja que pot rebre un retorn publicitari que ara no li podeu oferir.

HORARIS

El torneig de futbol 7 es jugarà de DILLUNS a DIVENDRES. Entre setmana els partits començaran a les 22:00 en el primer torn i a les 23:00 en el segon.

ÀRBITRES

Més que Àrbitres és una associació formada única i exclusivament per gent que li agrada l'esport i que adora el futbol. És una associació formada per gent on
l'esportivitat s’entén més enllà del terreny de joc. És una associació formada per PERSONES que a través de la seua passió volen dignificar la posició que en el futbol està més injuriada i repudiada, la de l'àrbitre.

Més de 60 àrbitres de l'Associació salten al camp, o als camps, cada setmana amb la idea de realitzar el millor treball possible; açò va des de l'hora d'arribada, passant per l’equipació del col·legiat, fins a, per descomptat, la moqueta verda, on el tracte amable però ferm i afectuós però distant amb els equips és la nota predominant.

GESTIÓ DE L'ORGANITZACIÓ

Serveis que oferix l'Organització

Encarregat d'Administració
Gestió econòmica i administrativa del campionat
Encarregat de Competició
De 09:00 h a 24:00 h. Amb gestió de calendaris de competició, assignació d'àrbitres,
horaris dels partits, actualització de classificacions, pàgina web, Facebook, twitter, canal youtube, whatsapp, sol·licitar l'ajornament de partits, etc.
Comité de competició Regular sancions i advertiments.
Report d'informes a la JCF.
L'Organització cuida les seues competicions i no permet bregues ni agressions.
Un equip que no complisca les normes serà expulsat de la competició.
Encarregat d'instal·lació
Control del desenvolupament de la competició. Suport als participants per a qualsevol necessitat que tingueren. Control de les fitxes dels jugadors.
Préstec de petos, pilota i material necessari.
Àrbitre
Encarregat de vetlar pel bon desenvolupament de cada partit.
Vigilant
Encarregat de seguretat en les instal·lacions.
Personal d'instal·lació
Personal de la pròpia instal·lació que presta el seu suport logístic, control
d'il·luminació i repartiment de vestuaris.

MATERIAL INICIAL
- Documentació d'inscripció, normativa, fitxes.
- Reunió informativa amb els equips. Permanent comunicació amb el responsable
(delegat de cada equip).
- Personal de l'Organització durant la disputa dels partits.
- Selecció, designació i substitució (si fóra necessari) dels àrbitres.
- Confecció d'actes.

- Comité setmanal de competició (en la nostra seu).
- Préstec de petos i pilotes per a la competició.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte