• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Entrega d'equipatges de pilota Valenciana

Entrega d'equipatges de pilota Valenciana

Fallers, va de bo!

Un any més, i ja van 22 edicions (21 en el campionat infantil), està tot preparat per a donar el tret d'eixida al campionat de pilota valenciana organitzat per Junta Central Fallera.

Diumenge que ve, 11 de juny, celebrarem al Trinquet de Pelayo, la catedral de la pilota, el tradicional acte d'entrega d'equipatges proporcionats pel nostre patrocinador, José Luis López, sent l'inici simbòlic del campionat.

L'acte començarà a les 10:00 amb una partida d'exhibició de raspall infantil. A continuació, l'exhibició serà d'escala i corda.

Una vegada finalitzades les partides, s'efectuarà l'entrega d'equipatges, amb la presència de les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parejo, i les seues corts d'honor.

Però tot començarà el cap de setmana següent, dia 18, amb l'inici de la competició, en la qual els millors pilotaris donaran el màxim per a alçar-se amb els títols i arreplegar-los en la Gala de l'Esport.

Cavallers, va de bo!

D'altra banda, recordem que el termini d'inscripció finalitza el divendres 9 de juny. Per a apuntar-se cal realitzar-ho per mitjà de secretària virtual.

El cost d'inscripció és de 120 € per als majors i 40 € per als infantiles. El pagament es realitza en la Federació de Pilota Valenciana, abans del 9 de juny.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h