• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Resum de l'assemblea de febrer

Resum de l'Assemblea General Ordinària de Presidents de Falla, que va tenir luega el dia 28 de febrer a les 22 hores

 en la Sala Rodrigo del Palau de la Música, i conformement al següent ordre del dia.

 

Ordre del dia:

1. S'aprova l'acta anterior

2. Informe Presidència

Pere Fuset, president de Junta Central Fallera comença l'informe de presidència anunciant que l'1 de març es coneixeran els millors ninots de secció i els premis de presentacions. Enguany es continua amb la iniciativa que va començar l'any passat i que fa possible accedir als representants de les comissions a la balconada de l'ajuntament durant les mascletaes. Enguany accediran des de la comissió 110 a la 207

Fins al dia 13 de març estarà obert el termini de sol•licitud de subvencions d'il•luminació i bandes de música.
S'ha aprovat la comissió de seguiment del Patrimoni, en la qual participaran Junta Central Fallera i la Interagrupación.
S'anuncia que RENFE inicia una campanya promocional en la venda dels seus bitllets per a visitar València des de l'1 març.
Conforme al malestar comunicat pels fallers entorn a la problemàtica amb els permisos i documentació referents a la pirotècnia en les comissions, Pere Fuset s'ha reunit amb el Subdelegat del Govern per a traslladar-li-ho.
S'informa a l'assemblea sobre el conveni adquirit amb la SGAE, i que va ser aprovat en el ple de febrer, on Junta Central Fallera assumeix el deute de les comissions fins al dia (Consulta estes termes ací).
Es col•locaran una passarel•la per a permetre el pas entre c/María Cristina i la Plaça de l'Ajuntament durant les vesprades d'ofrena.
José Manuel Acosta, Vicepresident de Festejos, informa a l'assemblea que per a la Macrodespertà van haver-hi fallers que van falsificar les seues acreditacions, perjudicant el desenvolupament de l'esdeveniment i als altres participants. Recorda als presidents les normes establides per a un correcte desenvolupament d'este esdeveniment pirotècnic.
Inma Guerrero, Vicepresidenta de Cultura, comunica que més de 600 persones han participat en el XX Festival de “Balls al Carrer”, i des de la delegació s'estan cercant dates per als 5 grups que no han pogut actuar en la plaça de la Verge per inclemències del temps. Del 20 al 22 d'abril se celebrarà la mostra de teatre amateur amb representacions dels guanyadors de les categories de Teatre Faller

3. Sol•licitud de l'Ateneu Mercantil per a desfilar en l'Ofrena
S'obri un torn de paraula per a debatre este tema després de la seua aprovació en el ple.
Falla nº1 – Intervé com a Presidenta de l'Ateneu Mercantil destacant la col•laboració amb el món de les falles d'esta societat i la seua vinculació perquè l'assemblea aprove esta petició.
L'assemblea aprova esta proposta

4. Precs i preguntes
Falla 107: Dóna l'enhorabona per la nova gestió de cens en Secretaria Virtual
Agrupació Sagunt – Quart: Informa a l'assemblea que posposa fins a maig la proposta de la nova classificació de falles.
Falla 289: Sol•licita informació de l'augment de cost a les falles de les connexions d'aigua per als llocs de massa fregida i el lloguer d'autobusos EMT per a la recollida del ninot.
Falla 70: Informa a l'assemblea que va haver-hi un tracte diferent per a alguns dels fallers que reben el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. Recalca també la mala organització de les barres en la Gala Fallera. A les comissions que acudeixen amb tramvia a l'ofrena els ocasiona un greuge la vaga convocada per a estes dies.
Falla 162: Trasllada el malestar per la tramitació de la pirotècnia en les comissions.
Falla 360: Sol•licita a la directiva que per al Congrés Faller estiguen representats tots els fallers, i es compte amb la seua col•laboració en els grups de treball.
Falla 187: Mostra el seu desacord pels criteris dels quals ha partit la comissió de seguiment del Patrimoni.
Falla 298: Intervé per a comunicar a l'assemblea que hi ha un error en el Llibre Oficial.
Falla 189: Proposa un nou sistema per a evitar les falsificacions en l'entrada de la Macrodespertà. Sol•licita també informació sobre l'augment de la taxa de connexió a la presa d'aigua per als llocs de massa fregida.
Falla 23: Prega s'augmente la col•laboració de la Policia Local per a permetre l'accés a la recollida de premis.
Falla 116: Prega s'estudie alguna manera de col•laborar amb comissions que han de renunciar a la col•laboració del seu artista dias abans de falles per malaltia.
Falla 309: Prega s'investigue qui va falsificar els permisos de la macrodespertà per a penalitzar-los.
Agrupació Rascanya: Prega es amplie la representació dels fallers i poetes festius en la comissió de seguiment del Patrimoni.
Falla 257: Pregunta el per què de fer coincidir el final de l'Himne Regional amb l'inici de l'espectacle pirotècnic en la Crida.
Falla 235: Sol•licita aclariment sobre l'hora d'inici de la Gala de l'Esport.

Fotos: Josep V.Zaragoza

  • JVZC1941
  • JVZC1944
  • JVZC1952

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte