• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Resum de l'assemblea de gener

Resum de l'Assemblea General Ordinària de presidents i presidentes de falla, celebrada el 24 de gener en la Sala Iturbi del Palau de la Música

, i conformement al següent ordre del dia.

 

Ordre del dia

1. S'aprova l'acta de l'assemblea del mes de desembre

2. Informe Presidència

Pere Fuset, President de Junta Central Fallera inicia la seua intervenció comunicant al ple l'elecció de Susana Gisbert i Teresa Broseta com mantenidoeas de la Fallera Major de València 2017 i la Fallera Major Infantil de València 2017 respectivament, en els actes d'exaltació de les mateixes que se celebren els dies 27 i 28 de gener.

El passat 18 de gener Raquel Alario, Fallera Major de València 2017, la seua Cort d'Honor, membres de la directiva de Junta Central València i diverses autoritats van visitar FITUR per a promocionar les Festes de les Falles. Incloure com a esment especial que en aquesta fira enguany es va plantar també una falla en el stand de Turisme València.

Es va a procedir al pagament de les últimes subvencions monument, llums, programa germanor...pendents de resoldre. Fuset també informa a l'assemblea que la directiva ha estudiat les propostes de la Falla Tomasos-Carlos Cervera, aprovant la que sol·licitava que se sortege en totes les seccions la falla per la qual es comença el recorregut dels jurats durant els dies 15 i 16 de març. La iniciativa que proposava igualar els premis d'Enginy i Gràcia als de falla s'estudiarà, no sent viables en estos moments.

Per a facilitar la comunicació entre secretaris i presidents de les comissions i Junta Central Fallera, es va a llançar una app que completarà la Secretària Virtual. Es recorda a l'assemblea també que ja es pot arreplegar la còpia del segur RC. Respecte a la negociació amb la SGAE s'informa a l'assemblea del nou règim establida amb esta societat.

José Manuel Acosta, vicepresident informa a l'assemblea que des del dilluns 30 de gener començarà el lliurament de ninots de l'Exposició 2017. Es podrà lliurar els ninots de 10-14 i de 16-20h fins al dimecres 1 de febrer. Sobre la Gala de l'Esport, sol·licita permís a l'assemblea per a canviar la ubicació passant-la al Palau de Congressos que permet ampliar els assistents a 500 persones. Apunta també les finals de pilota valenciana serà el 19 de febrer, el 22 de febrer futbol sala,pádel i frontó i el 23 de febrer serà la final de futbol set. Finalment sol·licita a les comissions envien una foto fundacional i una altra actual, que siga significativa per a la falla al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom de la comissió en l'assumpte.

José Martínez Tormo, Secretari General, comunica l'inici del nou programa de censos en la setmana del 30 de gener.

3. Aprovación de recompenses atorgades a tú*tulo *pó*stumo

L'assemblea aprova el llistat presentat per la Delegació de Recompenses.

4. Aprovació de normes d'ofrena

L'assemblea aprova les normes de l'ofrena per a les Falles 2017

5. Precs i preguntes

Falla 260. Agraeix als participants i les àrees que van col·laborar en la jornada de donació de sang i medul·la la seua implicació.

Falla 102. Sol·licita informació per l'expedient sancionador que ha rebut la seua comissió a raó de la celebració d'un mercat medieval en les Falles 2016.

Falla 031. Agraeix a la presidència de Junta Central Fallera i les àrees implicades el servei d'assessorament a l'hora d'al·legar contra una sanció imposada després de la celebració de la revetla de Sant Joan.

Falla 006. Prega s'estudie la possibilitat de presentar els documents davant Junta Central Fallera mitjançant un sistema telemàtic.

Agrupació Quatre Carreres. Informa davant l'assemblea el procés i les propostes presentades per aquesta agrupació per a la reubicació dels presidents de falla en les exaltacions de les Falleres Majors de València, proposta que no s'ha considerat adequada. Els presidents de Quatre Carreres destaquen que es van veure apartats dels grups que han estudiat este tema.

Falla 391. Sol·licita s'implique la presidència de Junta Central Fallera en la resolució d'un permís demanat per al dissabte 28 de gener.

Falla 008. Prega se cerque un altre ordre per al lliurament de premis del dia 17 de març, i que s'estudie la possibilitat de fer un concurs de presentacions que incloga majors i infantils.

Falla 258. Sol·licita informació sobre les bases de la subvenció de falla, així com que s'amplie la informació donada sobre la negociació amb la SGAE. Junta Central Fallera ha establit un conveni amb esta societat en la qual s'assumeix part del desemborsament que recau sobre les comissions.

Falla 097. Reclama la devolució de la fiança dipositada per a la celebració de la revetla de Sant Joan.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte