• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Ampliació data entrega jurats

La Delegació de Falla, de cara al curs que va a organitzar per a la formació i informació de jurats de falles, recorda alguns aspectes importants a tenir en compte:
- A petició de diverses comissions que sol·liciten l'ampliació de la data límit per a presentar les inscripcions al curs de jurats de falla, a causa de la coincidència dels festius nadalencs, la Delegació de Falla admetrà inscripcions fins al dilluns 16 a les 20:30 hores.
- El temari del curs ha de descarregar-se des de Secretaria Virtual (Descàrrega d'impresos > Varis > Falla) i es recomana encaridament a tots els assistents al curs que el lligen prèviament de cara a una millor comprensió de les ponències.
- Es recorda que el curs té una durada de dos jornades (21 i 28 de gener) pel que serà obligatòria l'assistència a les dos jornades per a poder exercir de jurat
de falles i d’exposició del ninot.
- Es convoca a tots els assistents al curs a les 9 hores (tant per al 21 com per al 28 de gener) en el Saló Museu del Gremi d'Artistes Falleres, situat en l'Avinguda de Sant Josep Artesà nº 17. (Ciutat de l'Artista Faller).

IMPORTANT SI ES DESITJA REALITZAR EL CURS PERÒ NO SER JURAT EN 2017
Tot faller/al que desitge realitzar el curs d'informació i formació per a jurats de falla i “exposició del ninot” i no vaja a poder exercir de jurat l'any 2017, no necessitarà emplenar i presentar la inscripció oficial, bastarà amb dirigir un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les dades següents: NIF,

Cognoms i nom, nº de falla, email, telèfon.

I si ja ha presentat la inscripció en Junta Central Fallera haurà de dirigir-se igualment per correu electrònic a l'adreça anterior amb les següents dades: NIF, Cognoms i nom, afegint la frase, “No puc exercir de jurat de falles ni de ninot l'any 2017”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte