• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Propostes maquillatge i perruqueria

Propostes per a la col·laboració en els serveis de maquillatge i perruqueria en els desplaçaments oficials.

 

Propostes per a la col·laboració en els serveis de maquillatge i perruqueria per a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor en els desplaçaments oficials.

Recentment, alguns professionals han mostrat interès per col·laborar gratuïtament amb Junta Central Fallera amb la prestació del servei de maquillatge i perruqueria de valenciana per a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

Entenent les particularitats d'este tipus de serveis, i que pot ser d'interès per a Junta Central Fallera en els desplaçaments oficials als quals han d'acudir les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, i amb l'objectiu d'oferir la possibilitat de presentar-se a aquest tipus de col·laboració a quantes empreses estiguen interessades, comença un període de presentació de propostes en què tot professional autònom o empresa interessada puga remetre les seues propostes d'acord als requisits següents:

Característiques del servei:
• Servei de perruqueria de valenciana i maquillatge per a la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor.
• Servei de perruqueria de valenciana per a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor.
• Servei de perruqueria de valenciana i maquillatge per a les components femenines de Junta Central Fallera que formen part de la comitiva oficial.
• El pentinat a realitzar dependrà del vestit oficial que s'utilitze en cada cas: pentinat de tres ratlles i un monyo per al vestit del segle XIX, i pentinat de monyo únic darrere per al vestit del segle XVIII.

Lloc i dates de prestació del servei:
• El servei es prestarà en aquelles localitats en els quals hi haja desplaçament oficial amb estada i siga necessari i/o convenient la perruqueria i/o maquillatge en el lloc de destinació.
• Les dates del servei seran les corresponents a les d'estada de la delegació oficial de Junta Central Fallera en el lloc de destinació durant l'exercici 2016-2017.
• A manera d'exemple, i segons el que s'ha realitzat en altres exercicis, poden considerar-se les següents destinacions:
o Murcia, Festes de Primavera, mes de març.
o Alacant, festes de Fogueres, mes de juny.
o Burgos, Festes de San Pedro i San Pablo, mes de juny.
• De manera extraordinària, i segons agenda oficial, podran incloure's altres localitats de destinació, tant nacional com a internacional.

Condicions del servei:
• El servei haurà de prestar-se de forma integral en el lloc de destinació, llevat que s'acorde de forma diferent amb Junta Central Fallera.
• El servei haurà de respectar els horaris de l'agenda oficial, sense poder alterar-los en cap cas.
• Junta Central Fallera posarà a la disposició de l'empresa prestadora del servei d'una habitació individual d'hotel en cada localitat i durant el temps en què siga necessari el servei. En cas que l'empresa prestadora del servei requerisca de l'allotjament de més d'una persona, haurà de fer-se càrrec de l'allotjament extra, si ben Junta Central Fallera facilitarà la concertació de l'habitació extra per a facilitar la proximitat a la comitiva.
• L'empresa prestadora del servei formarà part de la comitiva oficial únicament quant a l'allotjament, havent de fer-se càrrec pel seu compte del transport i manutenció, i sense possibilitat d'acudir als actes conjuntament amb la comitiva.
• L'empresa prestadora podrà emprar la denominació de “Perruqueria/maquillatge oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor en la localitat de….”, fent únicament referencia a la localitat en la qual presta el servei. Qualsevol acció de promoció haurà de ser consultada prèviament amb els responsables de Junta Central Fallera.
• El servei podrà prestar-se de manera gratuïta. En cas contrari, haurà d'oferir-se un pressupost per a la seua valoració.
• El servei haurà de prestar-se sempre segons les indicacions de la persona que Junta Central Fallera designe com a responsable de cada desplaçament.

Per a la presentació de sol·licituds, haurà de presentar-se la següent documentació:
• Dades de l'empresa: raó social, CIF, domicili, persona i dades de contacte.
• Curriculum vitae i trajectòria professional de l'empresa, especialment pel que fa al servei oferit.
• Pressupost corresponent a la prestació del servei, si escau.
• Exemples de treballs previs realitzats en relació amb el servei proposat.
• Qualsevol altra documentació o proposta que puga resultar d'interès.

La documentació haurà d'enviar-se per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb anterioritat al 31 d'octubre de 2016.


Junta Central Fallera seleccionarà, d'entre totes les propostes presentades, aquelles que al seu judici oferisquen unes millors condicions per al realç i complementarietat de la indumentària oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

Per a qualsevol dubte sobre el procediment, poden dirigir-se a José Martínez en el telèfon 963.521.730 o en el correu-i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h