• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Resum del ple del mes d'abril

El dimarts 19 d’abril a les 20.00 hores es va realitzar el Ple ordinari de Junta Central Fallera al Saló d’Actes

El dimarts 19 d’abril a les 20.00 hores es va realitzar el Ple ordinari de Junta Central Fallera al Saló d’Actes.

Es fa record del qui va ser Secretari General de la Junta Central Fallera José Manuel Izquierdo Campos, el qual acaba de faltar recentment..

1. APROVACIÓ, SI PROCEDIX, DE L’ACTA ANTERIOR
    L’acta és aprovada per unanimitat.

2. INFORME PRESIDÈNCIA
  La presidència fa balanç del primer exercici de la nova Junta Directiva. Dóna les gràcies i demana disculpes. Gràcies a tota la gent de la Junta Central Fallera pel seu treball i ajuda. Disculpa per les errades que s’hagen comés per la introducció de novetats i propostes. Destaca algunes de les accions que han realitzat les diferents delegacions. La delegació d’Incidències i Participació ha destacat pel treball de mediació que ha realitzat, el conveni firmat amb el col·legi d’Economistes i l’aposta per la formació en els aspectes de la fiscalitat i la privacitat. La delegació de Cultura ha destacat pel desenrotllament del concurs de teatre amb una dotació major per als premis literaris, pels balls al carrer, per l’entrada de bandes i la gala de la cultura. També apunta que caldrà reflexionar al voltant del futur dels apropòsits. La delegació de Protocol ha realitzat un intens treball de transversalitat i ha tingut un contacte molt directe amb les juntes locals. Més d’un centenar de falles han estat en el balcó municipal per a vore les “mascletaes”. La delegació d’Esports, Joventut i Festes ha tingut accions molt destacades amb la preparació de l’Exposició del Ninot en la nova ubicació, l’espectacle de la Crida que s’ha triat pel consens entre diversos agents de la festa, el consens que s’ha creat per a realitzar les bases de la Cavalcada del Ninot, la introducció de l’acte de la “Nit de l’Alba”, l’acte de visita als tallers, les xarrades amb la joventut en els casals fallers i les partides de pilota valenciana. La delegació de Comunicació ha destacat pel treball realitzat per a la promoció de la candidatura de les falles a patrimoni immaterial de la humanitat per part de la UNESCO. També cal afegir: la potenciació de la participació de la Junta Central Fallera en les xarxes socials i la millora de la seua pàgina oficial en internet, l’èxit de les negociacions amb RTVE per a l’ampliació de la programació dedicada a falles, la participació en la fira FITUR, la col·laboració en la campanya de RENFE per a promoure les visites a la ciutat durant les festes falleres, la renovació dels productes fallers oferits en l’Exposició del Ninot, la col·laboració amb la regidoria de Cultura Festiva, la creació de la campanya “Ambaixadors” i els intercanvis amb les festes de Lancaster i Burning Man. 
  Agraïx el treball de les delegacions de la Junta Central Fallera. Ha sigut un any intens de treball en el qual s’ha superat la rumorologia amb el bon quefer.
  El jurat d’incidències han informat que ha hagut incompliment de cinc artistes i que encara no es tenen els informes ni les resolucions de cada expedient.
  La gala de l’artista faller es realitzarà el divendres 29 d’abril a l’hemicicle de l’Ajuntament de València amb l’assistència dels artistes i els presidents i falleres majors de les comissions implicades.
  Està prevista la realització de sessions formatives per a directius de les comissions.
  Es recorda que les candidatures per a delegats de sector es poden presentar fins al 22 d’abril i que els censos fallers cal presentar-los abans del 28 d’abril.
  El 30 d’abril serà la convivència dels membres de Junta Central Fallera. La data límit per a inscriure’s és el 21 d’abril.
  S’anuncia que es permetrà les celebracions musicals de les comissions falleres amb motiu del dia de Sant Joan el 18 o el 25 de juny. Es posarà en marxa el programa de “germanor” perquè es puguen apuntar les falles.
  Es recorda que abans del 30 d’abril s’ha de presentar la documentació per a justificar les subvencions.

3.MEMÒRIA LITERÀRIA
  Es aprovada per unanimitat la memòria literària.

4.DISSOLUCIÓ DE LA JUNTA CENTRAL FALLERA
  Es declara dissolt el Ple de la Junta Central Fallera. La presidència expressa que es constituirà el tercer o quart dimarts del mes de maig.

5.PRECS I PREGUNTES 
  Es realitzen diferents intervencions dels membres de JCF.
 

A les 20.35 hores es va acabar el Ple de JCF.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 1478
  • ARF 1480
  • ARF 1485
  • ARF 1493

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte