• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Instruccions Macrodespertà Falles 2023

Consulta les instruccions que hauran de seguir les falleres i fallers que participen en la Macrodespertà de les Falles 2023 el pròxim diumenge 26.

Durant els pròxims dies, rebreu al correu de la vostra comissió les acreditacions amb codi QR de totes les persones que participen. Cada acreditació és individual, personal i intransferible.

Si dimecres que ve 22 no tinguéreu les acreditacions, s'haurà d'avisar al correu de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè es puga solucionar.

Cada persona haurà de portar-la bé en format digital, bé impresa, juntament amb el seu DNI per comprovar que les caixes de trons de bac s'entreguen a les persones efectivament inscrites.

Juntament amb les caixes s'entregaran uns adhesius que hauran de portar-se visibles durant el recorregut de la despertà.

En la plaça d'Alfons el Magnànim existiran 5 punts d'entrega de les caixes i en cada acreditació figurarà en quin punt en concret s'haurà de replegar el material pirotècnic.

Enguany no hem volgut deixar a cap suplent fora, per això, i a causa de l'augment de peticions de les falles, és possible que a algun suplent li corresponga només una caixa de trons de bac.

L'hora de començament del repartiment serà a les 06:15 hores fins a las 7:15 hores. Es prega no esperar fins a última hora per a acudir per evitar aglomeracions.

La macrodespertà començarà a les 07:30 hores.

En tot moment s'hauran de seguir les instruccions del personal d'organització de JCF.

Qualsevol persona que incomplisca les mateixes serà convidada a abandonar el recorregut.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte