• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Inscripcions curs formació RGCRE 2022-2023

S'obri el termini per a la inscripció en el curs de formació RGCRE organitzat per JCF i la FVAAC.

Enguany, Junta Central Fallera ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet per a organitzar un curs de formació RGCRE i disposar també de materials de cursos de formació CRE de totes les modalitats, que són, a més de la despertà, el correfoc, la cordà i la passejà.

El curs de formació RGCRE per a totes les modalitats se celebrarà dissabte que ve 14 de gener en el Saló de Plens de JCF en horari de matí i vesprada, fent una pausa per a menjar.

El nombre de places és limitat, per la qual cosa només s'acceptarà una inscripció per falla i una altra inscripció com a suplent. En primer lloc tindran prioritat les persones titulars i, seguidament les suplents, per rigorós ordre d'inscripció i fins a completar l'aforament de la sala d'actes. Per a poder participar és imprescindible tindre més de 18 anys al moment de la inscripció.

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Inscripció” > “Pirotècnia”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ SERÀ DES DEL DILLUNS 12 I FINALITZARÀ EL 28 DE DESEMBRE DE 2022.

Finalitzat el període d'inscripció, les persones admeses en el curs rebran un correu electrònic de confirmació i les instruccions per a pagar la REGLAMENTÀRIA TAXA PER A OBTINDRE EL CARNET RGCRE (4,60.-€) i aportar la resta de documentació necessària.

En cas que hi haguera places vacants es comunicarà per si alguna persona més estiguera interessada en participar en el curs i no haguera pogut apuntar-se dins del termini i en la forma escaient.

AVÍS IMPORTANT

L'abonament de la preceptiva taxa és un requisit obligatori per a participar al curs i per a obtindre el carnet RGCRE. Aquelles persones que no presenten el justificant del seu abonament no podran participar en el curs.

Per aquesta raó, preguem que només s'inscriguen aquelles persones que tinguen voluntat i disponibilitat real de fer el curs i que, quan reben el correu confirmant la seua inscripció, siguen diligents i respectuosos i abonen la taxa. En cas contrari, estarien privant de la possibilitat de fer el curs a altres persones.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte