• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Inscripcions XII Volta a Peu de les Falles 2022-2023

S'informa les comissions falleres que està obert el termini d'inscripció i pagament per a la XII Volta a Peu de les Falles.

Aquesta carrera està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb Junta Central Fallera.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 17 de novembre a les 23:00h, o fins a arribar a les 1000 inscripcions.

La inscripció es realitzarà a través de la web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xii-volta-a-peu-de-les-falles i tindrà un cost de 2,65€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller cal fer-ho constar en el formulari d'inscripció en la casella habilitada.

També existeix la possibilitat de realitzar la carrera NO COMPETITIVA. Per a apuntar- se cal seleccionar l'opció marxa a peu/marxa nòrdica. Aquesta modalitat no generarà classificació dels participants.

Una altra modalitat és la de marxa a peu que la inscripció és de 1€ i anirà destinada a l'ONG Goals for Freedom.

Com a novetat enguany també hi ha carrera per als menors de 14 anys, que es realitzarà en la recta de meta situada en la Plaça de l'Ajuntament. Hi ha una inscripció de 1€ que també anirà destinada a l'ONG Goals for Freedom. Hi ha un límit de 300 inscripcions. Aquestes carreres es realitzaran una vegada es finalitzen la dels adults, aproximadament a les 10.15 hores.

La carrera es disputarà el diumenge 20 de novembre, amb eixida a les 9.00 hores, des del carrer Marqués de Sotelo cantonada Xàtiva, recorrent un total de 5.500 m.

Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix, hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals. També s'entregarà premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant.

Per a donar-li un toc faller a la carrera agrairíem als runners que assistisquen a la prova abillats amb peces falleres, ja siga mocador, brusa o qualsevol element de la indumentària que consideren adequada. Amb tot això esperem que els fallers puguen gaudir d'un diumenge diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu.

També obrim termini perquè aquells fallers que volen participar com a voluntaris, ens facen arribar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la falla, nom i cognoms del voluntari, DNI, data de naixement, telèfon i correu electrónic de contacte. La data límit per a inscriure's com a voluntari serà el 15 de novembre. El 17 de novembre a la Sala de premsa de la Petxina, a les 18.00 hores, es realitzarà una xerrada informativa per part dels responsables del voluntariat de la Fundació Esportiu Municipal a la qual haureu d'acudir.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte