• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Concurs de fotografia trons de bac Macrodespertà Falles 2023

L'àrea de Pirotècnia de Junta Central Fallera ha convocat un concurs de fotografia amb la finalitat que la guanyadora figure en la caixa dels trons de bac que s'utilitzen en la Macrodespertà del dia de la Crida de les Falles de 2023.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DESPERTÀ 2023
L’àrea de Pirotècnia de Junta Central Fallera, per la present, convoca un concurs de fotografia amb la finalitat que la guanyadora figure en la caixa de trons de bac que s’utilitzen en la Macrodespertà del dia de la Crida.

BASES

PARTICIPANTS:
Totes les persones falleres censades en Junta Central Fallera.

MODALIDAT:
Les fotografíes podran ser en blanc i negre o en color.

TEMA:
El motiu obligatori i exclusiu de la imatge ha de ser el d’una DESPERTÀ, no necessariament de la Macrodespertà del dia de la Crida ni de la ciutat de València.

OBRES:
Cada participant podrà presentar un màxim de dos fotografies.

PRESENTACIÓ:
La presentació haurà de ser en format digital i, en ella, hauran d'observar-se les més elementals normes de qualitat (1920 x 1080 píxels a 300 ppp).
Les obres s'enviaran per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i en l'assumpte figurarà "CONCURS FOTOGRAFIA DESPERTÀ". Igualment, serà imprescindible identificar l'autor, un nom per a l'obra i un telèfon de contacte.

IDENTIFICACIÓ:
La Delegació de Pirotècnia vetllarà per la privacitat dels i les participants en el concurs, custodiarà les obres i les facilitarà al jurat sense identificar en cap moment qui és l’autor de cadascuna d’elles.

DRETS:
Exempts.

JURAT:
Estarà compost per tres persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia i pirotècnia. Els noms dels integrants es farà públic al moment d'anunciar el veredicte. La decisió del jurat serà inapel·lable, existint només una fotografia guanyadora. El premi no podrà quedar desert.

PREMI:
La fotografia figurarà, com a imatge principal, en la caixa contenidora de trons de bac que es repartirán en la Macrodespertà del dia de la Crida de les Falles 2023.
La fotografia guanyadora romandrà en propietat de JUNTA CENTRAL FALLERA.
L'autor o autora de l'obra premiada cedeix tots els drets de la mateixa a Junta Central Fallera per a la seua publicació, difusió i ús, sempre que es faça constar, en tot moment el nom de l'autor o autora.
Els autors i autores de les obres premiades, exposades o presentades es responsabilitzen totalment de ser titulars dels drets d'autor i, en conseqüència, que no existeixen drets de tercers. També es responsabilitzen de tota reclamació que poguera sorgir per "drets d'imatge", quedant alliberada, per això, de tota responsabilitat la Junta Central Fallera.

CALENDARI DEL CONCURS

TERMINI D’ENTREGA
Hauran d'enviar-se les obres per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini d'admissió finalitzarà a les 23:59 del dia 13 de novembre de 2022.

VEREDICTE
El veredicte del jurat s'anunciarà abans del dia 30 de novembre de 2023 mitjançant una comunicació oficial de la Delegació de Pirotècnia a través dels canals habituals de Junta Central Fallera.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte