• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de setembre de 2022

Resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de setembre de 2022

Consulta el resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de setembre de 2022

Acta de l'Assemblea General Ordinària de Presidents i Presidentes de Falla celebrada a la sala Jubiocio de Benicalap el dimarts 27 de setembre del 2022 a les 20.30 hores amb la presidència del Sr. Carlos Enrique Galiana Llorens, com a Secretària General la Sra. Carmen Blasco Lucas, i amb l'assistència dels representants de les comissions falleres relacionats al marge d'acord amb els punts de l'orde del dia establits en la convocatòria.

PRIMER PUNT - APROVACIÓ, SI PROCEDIX, DE L’ACTA ANTERIOR

La persona representant de la comissió fallera núm. 294 (J.Labaila – M.Simó) exposa que en l’acta de l’assemblea del 28 de juny no arreplega clarament el que es va dir en l’esmentada sessió. S’acorda que es corregirà l’acta a partir del text que farà arribar a Secretaria. Seguidament s’aprova l’acta de juny per assentiment. L’acta de l’assemblea extraordinària del 6 de setembre és aprovada també per assentiment.

SEGON PUNT – INFORME DE LA PRESIDÈNCIA

Divendres 30 de setembre és la selecció de les components de les Corts d’Honor al pavelló de la Font de Sant Lluís. S’iniciarà a les 21.30 hores. Les portes s’obriran a les 20.00 hores.
L’acte de la telefonada a les noves Falleres Majors serà el 18 d’octubre i la proclamació el 19 d’octubre. Esta vegada es tornarà a convocar el Ple extraordinari i l’Assemblea extraordinària al Saló de Cristall i al Saló de Plens de l’Ajuntament respectivament, com era tradicional.
Recorda que les comissions han d’entregar les factures i la documentació necessària per a completar l’expedient de la subvenció, ja que impedix que es puga avançar en la tramitació de més subvencions. Pensa que no es demana tanta documentació i que a més s’avisa que cal presentar la documentació. Es convocarà un curs explicatiu per a evitar els problemes apareguts.
S’està treballant per la convocatòria del Congrés Faller des de fa mesos. Quan n’hi haja alguna novetat, s’informarà.
Pel que fa al tema de la llei que s’ha promulgat per a l’estalvi energètic, diu que no hi ha cap article que limite el consum de la llum per a activitats temporals. No obstant això, demanaria que d’una manera voluntària la festa intentara estalviar energia. A través del ban, es podria estalviar llum, sobretot en els primers dies de març.

TERCER PUNT – INFORME DE VICEPRESIDÈNCIES

Es disculpa, per motius justificats, l’absència de la vicepresidenta 1a de les àres de Festejos i Actes Oficials i Juntes Locals Cristina Estévez Mariñas. La Secretaria General llig el programa d’activitats celebrades. El mes de juliol passat es van celebrar els campionats de truc, parxís i dòmino en el seu emplaçament habitual dels Jardins del Palau. El dia 20 de juliol se celebraren les finals i el lliurament de trofeus a les falles guanyadores de sector. Es felicita les comissions falleres guanyadores. Estes van ser: 1. Truc: Subcampió: Joaquim Costa - Comte d’Altea. Campió: Vidal de Canyelles - Sánchez Coello 2.Parxís: Subcampió: Jesús - Sant Francesc de Borja. Campió: Goya – Brasil 3. Dòmino: Subcampió: Barri Quint – Pizarro. Campió: Plaça Lope de Vega. El 22 de setembre, després de tancat el termini d'inscripció del Concurs de Playback, va tindre lloc el sorteig de l'orde d'actuació. Va quedar de la següent manera: el 27 d'octubre iniciarà la representació el grup “B”(5 falles) el 3 de novembre la representació del grup “B”(5 falles), 10 de novembre grup “A” (5 falles), 17 de novembre grup “A”(5 falles), 24 de novembre “Individual”(6 falles) i final directa, 21 de novembre nominacions,1 de desembre, “Final Grup B”(6 falles) i 5 de desembre, “Final Grup A” (6 falles). Les actuacions tindran lloc a la Sala Canal. El 6 de juliol es va celebrar una reunió amb les falles interessades en la Cavalcada del Ninot i es van consensuar les bases publicades. Enguany es demanarà una preinscripció perquè es puga saber abans les falles que participen i poder-ho treballar. El termini de preinscripció finalitza el 30 de setembre. Es convocarà en breu una reunió amb les falles interessades en el Concurs de Canut per a consensuar les bases i poder celebrar una nova edició. S’està preparant el campionat de futbolí, amb les delegacions de Juvenil i Infantil. En breu se n’enviarà tota la informació. L'acte d'elecció de les Falleres Majors del 2023 se celebrarà el 30 de setembre. L'acte s'iniciarà a les 21.30 hores i l'obertura de portes serà a les 20.00 hores. S’està treballant en l'organització de l'acte amb les altres delegacions implicades. L'acte de proclamació de les Falleres Majors se celebrarà el 18 d'octubre i s’està organitzant amb la delegació de Protocol.

La vicepresidenta 4a de les àrees d´Infantils, Joventut i Esports Inma Guerrero Bolinches informa que la inscripció per al Concurs de Playback Juvenil acabà el 14 de setembre. No s’han apuntat molts grups, però cal fer camí. N’hi ha tres per a la modalitat individual i tres per a la col·lectiva. Se celebrarà el 30 de novembre a les 22.00 hores en la Sala Canal. La inscripció per al Concurs d’Escacs estarà oberta fins al 13 d’octubre. Es realitzarà en el casal de la comissió fallera de Duc de Gaeta – Pobla de Farnals el 23 d’octubre a les 10.00 hores. S’han celebrat les activitats de Realitat Virtual amb un destacat èxit. Més de 30 persones en participaren. Es recorda a totes les falles que les delegacions de juvenils han de remetre un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les seues dades, per a així tindre una línia de contacte més directa. S’agraïx a les comissions que ja ho han fet. S’ha celebrat el sorteig de l’orde de les actuacions per al XXXVI Concurs de Playback Infantil. Se celebraran els dies 5, 12 de novembre les actuacions del Grup B i el 19 de novembre les del Grup A i individuals. Des de la delegació d’Esports informa que s'han représ els campionats de Pàdel, Futbol Sala i Futbol 7, després de l'aturada estival. El passat dia 8 de setembre, en el Trinquet de Pelai, es van lliurar els equipatges als equips participants en el campionat de Pilota. En total són 38 equips adults i 8 equips infantils. El dia 18 de setembre se celebrà el dia de la Pilota Valenciana. Els equips infantils representaren els fallers i les falleres. El Campionat de Golf se celebrà el 16 de setembre. Hi hagué una alta participació. En el Campionat de Birles, hi ha inscrits 56 equips masculins mixtos, 53 equips femenins i 49 infantils. La inscripció per al Campionat de Tenis masculí i femení en totes les modalitats acaba el 30 de setembre i per al Campionat de Petanca masculí i femení finalitza el 5 d’octubre. S’ha llançat la preinscripció, amb la finalitat de conéixer l'interés dels fallers i de les falleres, per a celebrar el I Torneig de Karate.

La vicepresidenta 5a de les àrees de Cultura i Publicacions María Ángeles Torras Gimeno informa que el Concurs de Teatre en Llengua Valenciana començà el 21 de setembre. S’han presentat 51 obres. Estes, per categories, són: 14 obres (primera categoria), 14 obres (segona categoria), 9 obres (tercera categoria), 6 obres (categoria juvenil) i 8 obres (categoria infantil). Es realitza a la Sala Flumen. El Concurs es presentà el 19 de setembre. L’última representació es farà el 20 de desembre. Al Concurs de Fotografia es presentaren 98 originals de 34 autors. L’exposició amb els treballs presentats va estar exposada des del 14 al 21 de setembre en el centre comercial Nuevo Centro. El Festival de Balls al Carrer començarà el 2 d’octubre i continuarà tots els diumenges fins després de Nadal. S’ha ampliat el termini per a la inscripció al concurs d’audiovisuals i el literari. Seran el 25 de novembre i el 14 d’octubre. Hi ha poques inscripcions i s’anima a participar. Ja està oberta la inscripció per al curs de Tabal i Dolçaina i Cant d’estil Començarà 17 octubre. El Concurs de Declamació es farà el 18 desembre en el Complex “la Petxina”. De matí, es farà la modalitat infantil i de vesprada les modalitats juvenil i sènior.

QUART PUNT – PRECS I PREGUNTES

Diversos representants realitzen preguntes.
La sessió s'alça a les 21.15 hores de la qual cosa com a Secretària estenc la present acta amb el vistiplau del President.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte