• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripcions XLVI campionat de tennis de taula de Junta Central Fallera 2022-2023

Inscripcions XLVI campionat de tennis de taula de Junta Central Fallera 2022-2023

S'informa a totes les comissions de falla, de l'obertura del termini d'inscripcions per al XLVI Campionat de Tennis de Taula de Junta Central Fallera.

El termini de inscripció començarà el dijous 13 d'octubre i finalitzarà el diumenge 6 de novembre del 2022.

La inscripció hauran de realitzar-la a través de Secretaria Virtual, “Zona Privada – Inscripcions”, comprovant en la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

El campionat es realitzarà el diumenge 13 de novembre en la seu del CTT Mediterrani, situat en el Polígon de l'Aeroport, carrer Sierpes núm. 20 Manises. En el tauler d'anuncis de la seu, estarà el Reglament General de Tennis de Taula, per a qui el vulga consultar.

El preu de la inscripció serà de 12 € per equip. El pagament es realitzarà en les instal·lacions del CTT Mediterrani el mateix dia 13 de novembre abans de començar el campionat.

No s'admetrà la participació de cap equip que no hi haja realitzat el pagament de la inscripció.

Cada jugador, haurà de portar la seua raqueta.

Cada falla podrà inscriure més d'un equip. Els equips estaran formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 jugadors. Un mateix jugador no podrà jugar en més d'una equip, siga de la mateixa comissió o d'una altra diferent. Abans de començar l'ordre de les partides, s'hauran d'indicar els jugadors que participaran en les mateixes amb el DNI. El jugador que comence una partida, no podrà ser substituït per un altre, a excepció de cas de lesió.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte