• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Normes i inscripcions per al XXV Festival de Balls al Carrer 2022-2023

Consulta les normes per al XXV Festival de Balls al Carrer 2022-2023, així com les instruccions d’inscripció.

La Junta Central Fallera, per mitjà de la Delegació de Cultura, convoca el XXV Festival de “Balls al Carrer”, amb les següents

NORMES

1. Podran participar els grups de totes les Comissions de Falla que ho sol·liciten, i que estiguen degudament censades en la J.C.F.

2. Els components del grup hauran d'estar censats en la comissió participant i en la Junta Central Fallera en el moment de la finalització del termini d'inscripció.

3. Es podran realitzar col·laboracions entre els diferents grups sempre que no supere el 25% dels components del grup a actuar.

4. Durant les actuacions, assistiran dos components de la Delegació de Cultura de la J.C.F., que atendran qualsevol sol·licitud dels grups participants i seran els responsables de la coordinació d'eixe dia de Balls.

5. La setmana de l'actuació, un membre de la Delegació de Cultura telefonarà als grups participants per a confirmar la seua actuació. Aquells grups que no vagen a participar el dia que corresponga, hauran d'avisar amb temps suficient i per un correu electrònic de la Secretaria de la Falla, indicant el motiu de la NO ASSISTÈNCIA, a la Delegació de Cultura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), per a poder solucionar esta baixa.

6. S'estableix un màxim de 6 grups de ball per dia d'actuació. Excepcionalment s'admetrà un màxim de 7 de manera puntual i amb causa justificada.

7. Participaràn un màxim de 98 grups i tindran preferència en el moment de la inscripció els grups que van ballar en la anterior edició.

8.- Es posarà una fiança de 100 euros per a poder inscriure's en esta edició 2022-2023 de "BALLS Al CARRER" en IBAN ES81 2100 7737 8313 0460 9148, fent constar el nom de la falla i “Balls al Carrer 2023” i que es demanarà en el moment de la inscripció.
La fiança es retornarà als grups que hagen complit els requisits una vegada finalitze el festival.

9. El nombre mínim de components del grup de ball per a poder inscriure's serà de 8.

10.- Els participants autoritzen a J.C.F. poder publicar material audiovisual del “Grup de Ball” amb finalitats publicitaris del festival de folklore de “Balls al Carrer”, a les xarxes socials de J.C.F.

11.- Si en el moment de l'actuació, el Grup de Ball o la música no estigueren preparats, este grup ballarà en últim lloc del dia.

12.- Els grups participants en Balls al Carrer tindràn inscripció preferent per a la Dansà de la Mare de Déu de les FALLES, que es celebra tradicionalmet en la seua festivitat.

INSCRIPCIONS

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual des del dia 2 de SETEMBRE i fins al 16 de SETEMBRE de 2022.

ACTUACIONS

L'ordre d'actuació serà per sorteig, que tindrà lloc en el Saló d'actes de la J.C.F, el dia 20 de SETEMBRE (dimarts) a les 19:30 hores.

En cas de no poder actuar el dia designat pel sorteig, s'admetrà el canvi de dates entre dos grups, sempre que aporten els dos un escrit de la Secretaria de la Falla a la Delegació de Cultura, en paper o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., que demostre la mútua conformitat, i amb 15 dies d'antelació, excepte els grups que actúen el primer dia que el comunicaran a la major brevetat possible.

L'horari de les actuacions serà de 10.30 a 13.30 hores, i tindran lloc en la “Plaça de la Verge” de la ciutat de València.

Es faran dos passes de 15 minuts per cada falla participant, segons l'ordre que haja resultat al sorteig. (Dins d'este rang de temps incloem la pujada i baixà de l'escenari i la posada en escena)

Si algun grup necessitara una miqueta més de temps per a realitzar una posada en escena original ho comunicarà per correu electrònic a la Delegació de Cultura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) amb suficient antelació per a poder estudiar cada cas.

DIES PREVISTOS D'ACTUACIÓ:

Octubre de 2022: dies 2 (Diumenge), 16 (Diumenge), 23 (Diumenge) i 30 (Diumenge). Novembre de 2022: dies 6 (Diumenge), 13 (Diumenge), 20 (Diumenge) i 27 (Diumenge).
Desembre de 2022: dies 4 (Diumenge), 6 (dimarts-constitució), 8 (Dijous-Inmaculada Concepció), 11 (Diumenge) i 18 (Diumenge).
Els diumenges de 2023 queden pendents de confirmació.

INFORMACIÓ ADICIONAL

La música haurà d'estar gravada en un pendrive, en format mp3 o cda, en pistes individuals i amb una qualitat acceptable.

La música ha de dur-la el responsable de cada grup a les 10.00 hores del dia de l'actuació. La Delegació de Cultura es farà càrrec de portar aigua per a tots els participants.

L'actuació se suspendrà si en el moment de l'inici està plovent o les previsions són molt desfavorables. En este cas, la Junta Central Fallera proposarà, en cas de dispossar de dates lliures, un altre dia per a realitzar l'actuació. Si qualsevol Grup de Ball no poguera acudir el dia de l'actuació, i no donara les explicacions oportunes i convincents de la seua “falta”no podrà participar en la XXVI edició de “Balls al Carrer 2024” i perdrà la fiança de 100€, ademes de no tindre opció a acudir a la Dansà de la Mare de Deu que es celebra tradicionalmet en la seua festivitat.

La inscripció a este Festival significa l'acceptació total de les NORMES.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte