• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripcions i bases II torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2022-2023

Inscripcions i bases II torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2022-2023

Consulta les bases del II torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2022-2023

1.- SOBRE EL TORNEIG
El Torneig Juvenil E-SPORTS Junta Central Fallera (JCF) està organitzat per Junta Central Fallera (JCF) a través de la seua Delegació de Juvenils, en col·laboració amb Encom Games, S.L.R, Electronic Arts Inc, i Las Naves, en el qual els participants podran competir en el videojoc FIFA22 per a la plataforma de PlayStation 4. El torneig es realitzarà els dies 28 i 29 de maig (fase eliminatòria) i el 4 de juny les fases finals. Les primeres fases seran de manera online i les fases finals seran de manera presencial en Las Naves el dia 4 de juny de 2022.

2.- CONDICIONS PER A LA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT
2.1. Per a poder participar en el torneig és requisit estar censat com a faller qualsevol de les comissions falleres integrants de la Junta Central Fallera de València, disposar d'edat compresa entre els 16 i 21 anys (es tindrà en compte l'edat sota la modalitat d'any faller avalat pel cens de la comissió presentat en JCF) i estar autoritzat per pares o tutor legal. Les dades personals han de ser vertaderes. 
2.2. Haurà d'acceptar les bases del concurs. La participació suposa l'acceptació plena i incondicional de totes les bases.
2.3. La inscripció es realitzarà de manera gratuïta mitjançant la Secretaria Virtual de Junta Central Fallera, indicant nom i cognoms, edat, telèfon, correu electrònic, nom i cens de la comissió fallera a la qual es pertanga. El termini d'inscripció finalitzarà el 25 maig de 2022, o fins a esgotar les 128 places per rigorós ordre d'inscripció.
2.4. Tots els participants hauran d'omplir el model d'“informació bàsica de Protecció de Dades”.

3.- REGLAMENT DEL TORNEIG
3.1. Els participants jugaran per la modalitat d'eliminatòria en una consola PLAY STATION.
3.2. Es jugarà en les consoles de cadascun dels participants pel que usaren els seus propis comandaments controladors, exceptuant els estics amb turbo o qualsevol susceptible de proporcionar cap avantatge sobre la resta de participants.
3.3. Tots els partits es jugaran en manera PARTIDA RÀPIDA (10 min) i amb la configuració PER DEFECTE.
3.4. En la modificació de les alineacions només es podrà utilitzar 30 segons al principi de cada part i altres 30 segons per als canvis de la segona part.
3.5. Les plantilles no es podran actualitzar o modificar.
3.6. Per a competir en el torneig només podran utilitzar-se els següents equips (amb la finalitat que les habilitats del jugador prevalguen sobre el potencial de l'equip establit per defecte):
VALÈNCIA C.F i LEVANTE U.D. Es podrà triar el VALÈNCIA C.F o LEVANTE U.D.
3.7. El participant que primer arribe actuarà de local.
3.8. Qualsevol participant pot ser expulsat del torneig per no utilitzar en la partida el que el coordinador del torneig que té la potestat de visualitzar les partides considere falta de joc net o esportivitat.
3.9. Els partits seran individuals d'“un contra un” i eliminatoris.
3.10. En cas d'empat, el partit es decidirà en torn de penals.
3.11. Si es vol fer un canvi tàctic en el joc, només podrà realitzar-se quan el temps de joc està parat (falta, servei de banda, etc…).
3.12. Si un participant no es presentara en el dia i hora convocat per a participar, quedarà directament eliminat, i el seu oponent passarà a la següent fase. Cada participant té un màxim de 10 minuts per a presentar-se al partit a partir de l'hora estipulada en l'horari oficial. De no presentar-se, es donarà la victòria al rival si aquest si estiguera disponible per a jugar.
El participant que aparega a l'esquerra en l'enfrontament (o a dalt en el quadre eliminatori) haurà de crear la partida amb les següents configuracions:
- Temps: 6 minuts
- Velocitat: Normal
- Plantilla: En línia
- Criteri de Desempat: Nou partit complet
3.13. L'organització es reserva el dret de modificar les normes per al bon funcionament del torneig.
3.14. El guanyador serà contactat a través del correu electrònic donat en el registre per al torneig.
3.15. L'organitzador s'eximeix de qualsevol responsabilitat per incompliment dels participants o ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

4.- PLATAFORMA DE JOC
La competició es jugarà en la plataforma Toornament. Una vegada la inscripció siga validada, la persona participant rebrà un email per a confirmar la seua participació en la plataforma de joc. 

5.- CALENDARI DEL TORNEIG
El torneig es realitzarà els diez 28 i 29 de maig en la seua fase eliminatoria (online) i el dia 4 de juny en la seua fase final presencial en Las Naves sempre que siga autoritzat per les autoritats sanitàries. En cas contrari, es disputaria online.

5.1- HORARIS DEL TORNEIG
- Ronda 1 (MILLOR DE 1)
- Grup 1: 28 de maig a les 19:00h
- Grup 2: 28 de maig a les 20:30h
- Ronda 2 (Tots dos grups): 29 de maig a les 13:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 3 (Tots dos grups): 29 de maig a les 16:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 4 (Tots dos grups): 29 de maig a les 18:00h (MILLOR DE 1)
- Ronda 5 – Semifinals de Grup (Tots dos grups): 4 de juny a les 20:00h (MILLOR DE 1)
- Final de grup: 4 de juny a les 10:30h (MILLOR DE 1)
- Gran Final: 4 de juny a les 12:00h (MILLOR DE 3)

6.- PREMIS
1r Premi al Campió:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant

2n Premi al finalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant

3r Premi al semifinalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant

4t Premi al semifinalista:
• Trofeu al participant
• Estendard a la Falla participant

7.- LLIURAMENT DE PREMIS
El lliurament dels premis es realitzarà en la Gala Juvenil. L'organitzador o patrocinadors s'eximeixen de qualsevol responsabilitat per l'ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

8. TRACTAMENT DE LES DADES
Les dades personals dels participants seran tractats d'acord amb la legislació vigent en matèria de la regulació del joc i de protecció de dades de caràcter personal. Garantint sempre un ús responsable del joc, sense crear addicció a l'ésser un torneig ocasional. Les dades dels participants seran utilitzades per l'organització per a realitzar la correcta gestió i difusió del torneig, contactar als participants, transmetre aquestes dades a les marques, patrocinadors o empreses col·laboradores en el torneig i així poder dur a terme el lliurament dels premis. Una vegada finalitzat el torneig, les dades seran suprimides una vegada complides les finalitats que van justificar el seu tractament.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte