• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Bases i inscripcions de la Plantà Verda 2022

Estes són les bases i les instruccions de la Plantà Verda, que organitza la Delegació de Juvenils de Junta Central Fallera amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana. L’activitat tindrà lloc el dissabte 5 de febrer.

Des de la Delegació de Juvenils de JCF i a través del projecte “riquesa natural” de Cortes de Pallás, us proposem una activitat diferent. Ens avançarem a "LA PLANTÀ" , duent a terme nostra pròpia plantà VERDA. La realitzarem per a celebrar el dia de l’arbre de la Comunitat Valenciana, aportar el nostre granet d'arena i reivindicar unes Falles més sostenibles i ecològiques en harmonia amb la naturalesa.

Per a això, participarem en un projecte de recuperació ecològica, promocionat per la Conselleria d'Agricultura, l'Ajuntament de Cortes de Pallás i EAR (Educació Ambiental en Ruta). Passarem un dia amb els fallers juvenils (entre 14 i 21 anys), amb un màxim de 60 participants, realitzant les següents activitats:

• Restauració del medi natural, Plantà de plançons per a la reforestació del medi natural. (Cada plançó portarà el nom vostre i de la vostra falla i així deixareu la vostra empremta).
• Desbrossament
• Cavat
• Plantació de flora mediterrània

Com estarem fora tot el matí, porteu roba i calçat còmodes així com esmorzar i beguda. El transport i l'activitat són gratuïts.

Si esteu interessats, només heu d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom, cognoms, falla i núm. de cens i posant en l'assumpte: “Plantà verda”.

Realitzarem l'activitat el dissabte 5 de febrer. Eixirem a les 8:00 hores amb autobús, des de la Seu de Junta Central Fallera (Av. de la Plata, 117) . L’hora prevista d'arribada serà a les 14:30 hores.

Data d'inscripció: del 14 de gener al 31 de gener de 2022.

Demostrem que els juvenils de les falles som alguna cosa més! Demostrem que les Falles són cultura i compromís amb la naturalesa!

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte