• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Inscripcions Macrodespertà infantil Falles 2022

Estes són les instruccions per a les inscripcions de la Macrodespertà infantil de les Falles de 2022

La Junta Central Fallera, amb l'ànim de mantindre les nostres tradicions i de manera especial per als xiquets i les xiquetes, ha organitzat la X Macrodespertà Infantil (per a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys) amb productes pirotècnics de classe I (bombetes), per al pròxim dia 27 de febrer de 2022 a les 7:15 hores. El punt de trobada d'aquesta, per determinar, es comunicarà més endavant.

Per a poder participar en la X Macrodespertà Infantil, cada comissió haurà d'inscriure un màxim de quatre components. Juntament amb la inscripció, s'haurà d'adjuntar fotocòpia de l'autorització signada pels pares o tutors dels participants (enviada a les comissions), i haurà de portar-la damunt la persona que acompanye els quatre participants de cada comissió el dia de la Macrodespertà.

Els participants hauran de portar l'acreditació col·locada en un lloc visible, tant per a recollir el material pirotècnic com per a participar en la Macrodespertà.

El termini d'inscripció serà del 10 al 25 de gener de 18:30 a 20:00 hores a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb la carta de la falla segellada i signada pel president/a i l'autorització del pare/mare o tutor/a.

Les credencials per a poder participar en la X Macrodespertà Infantil s'entregaran en lloc a determinar els dies 22, 23 i 24 de febrer.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte