• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Premi Controla Club 2022

Convocatòria al Premi Extraordinari del Cartell Anunciador de la XXXIII Falla de les Forces Armades i Guàrdia Civil i bases, instruccions i inscripció als premis Controla Club per a les Falles de 2022.

PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2022

BASES PREMIS
L’ONG CONTROLA CLUB, dedicada a informar als joves sobre els problemes que poden provocar el consum d’alcohol i drogues en els espais de diversió, convoca a les comissions falleres a una nova edició del Premi Controla Club destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds. Controla en Falles”. Pots trobar aquestes bases i el formulari d’inscripció a la web de Junta Central Fallera i en www.controlaclub.org.

Participants
Podran participar en aquest concurs totes les comissions inscrites en Junta Central Fallera que ho desitgen, quedant excloses les comissions infantils.

Forma de participar i termini
Les comissions falleres que desitgen participar hauran de manifestar la seua voluntat de fer-ho en la present convocatòria, per la qual cosa hauran d’emplenar el butlletí d’inscripció adjunt i enviar-ho o lliurar-ho a Junta Central Fallera. El termini d’inscripció comença el 7 de gener de 2022 i finalitza el 14 de març de 2022.

Condicions
L’escena que participe haurà d’estar inclosa en el conjunt de la falla. Cada comissió podrà presentar tantes escenes com desitge.
Les mesures i la técnica seran lliures. Deuran fer referència al lema de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds” i tractaran sobre els diferents problemes que pot provocar el consum d’alcohol o de drogues a l’hora de divertir-se, destacant els valors positius de l’oci amb control.

Jurats i Premis
L’associació Controla Club designarà el jurat, compost per membres de l’associació i de les diferents arts plàstiques, així com dels mitjans de comunicación especialitzats en joventut i oci. La fallada del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als premiats en els dies posteriors a la seua adopció.
A proposta del jurat es concedirà un primer premi de 600 euros més palet, un segon premi de 200 euros més palet i un tercer premi dotat con un palet. Les imatges de les escenes premiades podran ser reproduïdes per part de l’Associació Controla Club amb finalitats promocionals. El premi està subjecte als impostos i retencions vigents segons la llei.

Acceptació de les Bases
La inscripció i participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases. El termini d’inscripció s’acaba l’14 de març de 2022.
Mes informació
Tel: 963934085
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CONSELLS I RECOMANACIONS PER Al DISSENY D'ESCENES, NINOTS I CARTELLS
En relació a la convocatòria dels Premis Fallers Controla Club, volem oferir unes breus indicacions sobre aquelles temàtiques que seran avaluades de cara a la concessió dels premis de 2022 i així donar temps, tant a artistes com a comissions, per a preparar adequadament la seua participació en ells.

• Contingut dels missatges:
1. Missatges sobre els perills i riscos del consum abusiu d'alcohol i altres drogues.
2. Missatges sobre els perills i riscos del consum d'alcohol per part dels menors d'edat.
3. Missatges sobre els perills de conduir sota els efectes de l'alcohol o altres drogues.
4. Missatges sobre l'ús responsable de la pólvora.
5. Missatges contra el vandalisme, la brutícia, els sorolls i molèsties veïnals...
6. Missatges sobre la dispensació responsable d'alcohol en casals, revetles...
7. Missatges sobre sobre el botelló.
8. Missatges sobre els perills i riscos del mal us de les noves tecnologies i els videojocs.
9. Missatges sobre els perills i riscos de els jocs d'atzar.
A més del contingut dels missatges, també es valorarà la presència de la marca Controla Club i el eslogan de la campanya “Si te’n passes, t'ho perds. Controla en Falles”.

• Qualitat de l'escena
1. Es valorarà la inclusió equilibrada de l'escena dins del monument (a nivell estètic i estructural).
2. També es tindrà en compte la vinculació de la temàtica de l'escena amb la temàtica general del monument.
3. Finalment es valorarà la qualitat del disseny de l'escena i els ninots en si mateixos, els acabats, etc.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte