• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Premi Controla Club 2017

L’ONG CONTROLA CLUB covoca la XIII edició del Premi Controla Club.

L’ONG CONTROLA CLUB, dedicada a informar als joves sobre els problemes que poden provocar el consum d’alcohol i drogues en els espais de diversió, covoca a les comissions falleres a la tretzena edició del Premi Controla Club destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si et passes, t’ho perds”. Pots trobar aquestes bases i el formulari d’inscripció a la web de Junta Central Fallera i en www.controlaclub.org

Participants:
Podran participar en aquest concurs totes les comissions inscrites en Junta Central Fallera que ho desitgen, quedant excloses les comissions infantils.

Forma de participar i termini:
Les comissions falleres que desitgen participar hauran de manifestar la seua voluntat de fer-ho en la present convocatòria, per la qual cosa hauran d’emplenar el butlletí d’inscripció adjunt i enviar-ho o lliurar-ho a Junta Central Fallera. El termini d’inscripció comença el 11 de gener del 2017.

Condicions:
L’escena que participe haurà d’estar inclosa en el conjunt del monument faller. Cada comissió podrà presentar tantes escenes com desitge.
Les mesures i la técnica seran lliures. Deuran fer referència al lema de la campanya “Si et passes, t’ho perds” i tractaran sobre els diferents problemes que pot provocar el consum d’alcohol o de drogues a l’hora de divertir-se, destacant els valors positius de l’oci amb control.

Jurats i Premis:
L’associació Controla Club designarà el jurat, compost per membres de l’associació i de les diferents arts plàstiques, així com dels mitjans de comunicació especialitzats en joventut i oci. La fallada del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als premiats en els dies posteriors a la seua adopció.
A proposta del jurat es concedirà un primer premi de 600 euros més palet i un segon premi de 200 euros més palet. Les imatges de les escenes premiades podran ser reproduïdes per part de l’Associació Controla Club amb finalitats promocionals. El premi està subjecte als impostos i retencions vigents segons la llei.

Acceptació de les Bases:
La inscripció i participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases. El termini d’inscripció s’acaba l’14 de març del 2017.

 

CONSELLS I INDICACIONS:

En relació a la convocatòria dels Premis Fallers Controla Club, volem oferir unes breus indicacions sobre aquelles temàtiques que seran avaluades de cara a la concessió dels premis de 2017 i així donar temps, tant a artistes com a comissions, per a preparar adequadament la seua participació en ells.

 • Contingut dels missatges:
  1. Prevenció, conscienciació i sensibilització sobre consums abusius d'alcohol i altres drogues.
  2. Problemàtiques associades al consum d'alcohol i altres drogues:
  - Ús responsable de la pólvora.
  - Prevenció sobre binomi alcohol i conducció.
  - Missatges sobre civisme i/o vandalisme, brutícia, molèsties veïnals…
  - Protecció al menor.
  - Dispensació responsable d'alcohol en casals, verbenes…
  - Organització responsable del col·lectiu faller (millores en el control de les barres, en la seguretat en l'emmagatzematge de la pólvora, en els horaris de les verbenes…).
  - Foment de la igualtat de gènere, abusos sexuals, etc.
  3. Presència de la marca Controla Club i eslògan de la campanya “Si et passes, t'ho perds”.
 • Qualitat de l'escena:
  1. Es valorarà la inclusió equilibrada de l'escena dins del monument (a nivell estètic i estructural).
  2. La vinculació de la temàtica de l'escena amb la temàtica general del monument.
  3. També es valorarà la qualitat del disseny de l'escena i els ninots en si mateixos, els acabats, etc.

Punxe ací per a descarregar el full d'inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte