• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Delegació de Secretaria

Coneix a la Delegació de Secretaria de Junta Central Fallera

La Delegació de Secretaria és una de les més actives, i sens dubte, un dels pilars centrals de Junta Central Fallera.

Davall les ordes directes del secretari general, l'àrea de Secretaria està composta per 15 integrants. Alejandro Rodríguez, el Vicesecretari I, és l'encarregat de dirigir i organitzar el laboriós engranatge de la nostra institució. Junt amb ell, sempre trobarem als altres dos Vicesecretaris: Pedro J. Alias de Rueda (II) , Francisco Llago Ramírez (III)

La resta de la delegació està composta per: el secretari d'actes, Lluis Mesa, el tresorer, Juan Luis García, les administratives Rosana Mateo i Mari Carmen Casat; i per Olegario Sales (el membre més antic de la delegació), Alicia Gómez, Daniel Lloret, Pere Sánchez, Amparo Castelló, Mari Carmen Manchano, Fernando Polo i Vicente Molla.

La seua funció principal consistix a registrar tota la documentació de Junta, també la de la Secretaria virtual, així com de portar la tresoreria i les labors administratives. A més són els encarregats de preparar les Assemblees de Presidents, d'organitzar Preseleccions i documentació de candidates, així com gran part del treball de les Exaltacions de les Falleres Majors de València.

Acudixen a Junta totes les vesprades, de dilluns a divendres, perquè en secretaria sempre hi ha alguna cosa que fer i gent a qui atendre. Sempre hi ha algun s companys d'altres delegacions que necessiten del treball de "els secretaris".

Durant este exercici, amb col·laboració de la Delegació d'Informàtica, estan desenrotllant un nou programa de censos que substituirà a l'actual i que s'estendrà, posteriorment, a altres poblacions, principalment a les que formen les Juntes Locals.

L'atent i amable caràcter de tots els components de secretaria, ha fet que la seua mascota siga un ós amorós, una autentica senyal d'identitat per a ells. A més, també tenen un color especial que els caracteritza, el taronja, ja que, sens dubte, és el color més identificatiu de la nostra ciutat.

Són un equip disciplinat, sempre al peu del canó i disposats a donar el millor de si mateix. No és res estrany que el seu crit de guerra siga: A treballar, sí, sí, sí!!

I sí, sempre complixen. Per això, des d'ací, volem felicitar-les per la seua labor i, sobretot, donar-les les gràcies, perquè sense ells, res seria el mateix.

Fotografia: Josep V. Zaragoza

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte