Vídeos de las exaltaciones

divendres, 26 d'octubre de 2012 22:55
Inauguració de "Una festa per a tots"
PDF Imprimeix
Pin It

Foto: Armando Romero

En la vesprada de hui divendres 26 d'octubre, com cada any la Federació de Falles d'Especial ha obert les portes de "Una festa per a tots". Com és habitual a aquesta cerimònia d'inauguració han acudit Carla González i Begoña Jiménez, Falleres Majors de València de 2013, acompanyades per les seues Corts d'Honor, el President de la Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i el seu Secretari General, José Luís Vaello.

L'acte ha donat començament amb la recepció en les drassanes dels quadres d'honor de les 10 falles que componen la federació. Falleres Majors i Presidents que han sigut rebuts entre aplaudiments dels assistents. Una nova gran ovació s'ha alçat per a rebre a les 2 màximes representants de la nostra festa per al present exercici i les seues Corts d'Honor.

Ja tots presents en l'acte s'ha procedit a realitzar el tall simbòlic de la cinta, marcant així l'inici d'aquesta nova edició de "Una festa per a tots". Tal com és habitual aquest esdeveniment dóna començament amb l'exposició d'esbossos i maquetes dels monuments de les 10 comissions que componen la federació. Així doncs la comitiva dirigida pel President de la Federació, Juan Armiñana, han obert les visites als monuments que lluiran en els nostres carrers durant la setmana fallera. Tot seguit han visitat l'exposició d'indumentària i elements relacionats amb el món de la nostra festa.

Finalment la visita ha finalitzat davant els esbossos de les falles municipals on els seus artistes, José Luís Ceballos i Paco Sanabria de la infantil i Vicente Llácer de la major, han pogut brindar amb Begoña i Francisco Lledó per un gran any faller.