• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Noticias
  • Miguel Hache i “El xicotet príncep” en el Cercle de Belles Arts de València

Miguel Hache i “El xicotet príncep” en el Cercle de Belles Arts de València

L'artista Miguel Hache, inaugurarà el divendres 16 de febrer en el Cercle de Belles Arts de València una exposició que arreplega les il•lustracions i esbossos de la falla municipal i del llibre “El xicotet príncep”.

“El xicotet príncep”, coincideix amb 75 aniversari de la famosa obra literària de Saint-Exupery , i es el titol que dóna nom a la falla infantil del 2018 en la plaça de l'Ajuntament de València.

Aquesta exposició és un projecte comisariado per Aureli Domènech i David Pons dels que agafem les seues paraules.

”El Xicotet Príncep és un llibre per a grans i menuts. Per als adults que pensen que han crescut i veuen el món per damunt del muscle, i per als que encara veuen boes que traguen elefants. Fins i tot, un llibre per a aquells que ja no hi veuen les boes i sols tenen ulls per fixar-se en els barrets. Un text que dóna un aire diferent i que cal llegir per tindre ben present el xiquet que tots som, i que mai deuria d’abandonar-nos perquè, al cap i a la fi, la infantesa és un estat emocional que si ens deixa ens aboca al no-res.”

La mostra arreplega unes 20 obres en les quals ha treballat en els últims mesos. També exhibirà ninots i creacions d'anys anteriors.

És important destacar que l'any 2016 Miguel Hache va rebre el premi del Cercle de Belles Arts a la falla infantil més artística.

Miguel Hache (València 1984), ha estudiat Belles Arts en la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Barcelona i la UNAM a Mèxic.

En la seua trajectòria professional, ha participat en més de 20 exposicions col•lectives, 3 individuals; i li han sigut atorgats 8 primers guardons.

L’exposició estarà oberta fins al 30 de març en la sala En Blanc en la seu del Cercle al carrer Maldonado.