• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Comença el somni de Consuelo i la seua Cort

Arriben els primers cotxes d’Antigor al Palau de Congressos

Abans que fera la seua arribada la Fallera Major de València, han arribat al Palau de Congressos les components de la Cort d'Honor que, per parelles, han baixat dels ja tradicionals cotxes d’Antigor,que les ha recollides en la Plaça de l'Ajuntament. Després de la baixada de les 12 emocionades joves, van formar un corredor a l'entrada del Palau de Congressos,que alberga per primera vegada aquest acte tan solemne.I així formades esperaven l'entrada de Consuelo,que no es va fer esperar,i acompanyada per la música de tabals i dolçaines, ha començat a viure els primers moments de l'Exaltació.

El públic les ha rebudes amb una gran ovació, igual que ha ocorregut amb l'arribada de la Cort d'Honor Infantil, que arribava uns instants abans d'escoltar els tradicionals avisos.Arribaven amb l'emoció de viure el mateix acte del qual demà elles seran les protagonistes.

Allí esperava l'arribada de Consuelo,qui va arribar acompanyada del seu mantenidor José Alejandro Remohí, i la seua Cort, l'Alcalde de València Joan Ribó, el qual va rebre a la Fallera Major de València amb un afectuós i acollidora salutació, tal vegada per a temperar els nervis que puga sentir la jove en aquest acte tan important per a ella.

Després de les corresponents fotos amb l'alcalde i altres autoritats, Consuelo es va unir a la seua Cort d'Honor i van entrar al recinte per a gaudir de l'espectacle previ a l'acte protocol·lari de la imposició de bandes.

Fotografíes: Armando Romero

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte