• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Arranca la Gala de la Cultura Infantil 2020, la Gala de les Gales

Arranca la Gala de la Cultura Infantil 2020, la Gala de les Gales

Les tradicionals "albaes" han donat la benvinguda a la Cort d'Honor, FMIV i públic assistent

La Gala de la Cultura Infantil 2020 ha començat al Palau de Congressos a ritme de tabal i dolçaina per la colla de Junta Central Fallera. Els xiquets i xiquetes van anar passant a l'imponent Palau, amb nervis, rialles i il·lusions per conéixer els premiats.

Ja dins, les "albaes" han donat la benvinguda a Carla García i la seua Cort d'Honor, les qui estrenaven el segon vestit oficial, amb els gipons negres de 1700, que també ha lluit

Si ahir l'acte va començar amb la banda "Europa" i la "Gayano Woman", interpretant la peça "Saragüell", hui han arrancat la Gala els antics guanyadors del premi d'actor i actriu, que a més són els encarregats de lliurar els d'enguany.

En la Gala Infantil participen en l'espectacle/execució 27 xiquets i xiquetes, pertanyents a les 17 falles participants, 14 xiquetes i 13 xiquets. A més, els protagonistes són única i exclusivament els xiquets i les xiquetes. A més, hi havia una catifa roja per la qual només van poder desfilar els i les més menudes.

A la Gala Infantil es donen 18 sobres, 9 saragüells, 7 estandards, 10 premis de declamació i 6 premis literaris.

El director i guionista és Hernán Mir; el conductor, Luis García Vaquero; i la veu en off, la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazabal.

La Gala de la Cultura Infantil s'emmarca dins de les novetats del Teatre Faller d'enguany, el qual per primera vegada ha comptat amb el seu propi cartell. En la fulla del cartell infantil es pot veure a un xiquet escrivint “Les falles són cultura”.

Fotografies: Armando Romero

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte