• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Aquesta vesprada coneixerem els gipons negres de "1700 Indumentaria valenciana"

Aquesta vesprada coneixerem els gipons negres de "1700 Indumentaria valenciana"

Aquesta empresa és l'encarregada dels gipons negres de les dues Corts d'Honor i de les FFMMV 2020

 L'empresa "1700 Indumentaria valenciana" naix en 2007 amb l'afany de posar l'accent en els detalls i en la cura extrema dels acabats en la indumentària valenciana, si bé ja venia des de molt abans la seua vinculació tant personal com familiar amb el món de l'artesania centrada en la indumentària.

Des dels seus inicis han sigut innombrables els treballs amb els quals han pogut expressar la seua concepció d'indumentària, si bé cal destacar els vestits realitzats per a Falleres Majors Infantils de València com Laura María Ortega Cano, Victoria Blazquez, María Berbel, Claudia Villodre, Carla Gonzalez Hortelano o Sara Larrazabal i Falleres Majors de València com Gloria Martinez Amigó, Sandra Muñoz Pérez, Laura Caballero Molina, Carmen Sancho de Rosa, etc...

Així mateix han sigut els responsables de realitzar els vestits de les corts d'honor infantil de 2013 i major de 2014, també de les Dansaes d'aquests anys i de la Dansà de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2018.

Des de l'empresa ens asseguren: "és en primer lloc un orgull, però també un repte la realització dels Gipons negres que lluiran les nostres Corts d'Honor i Falleres Majors de València pròximament. Hem volgut confeccionar uns gipons basats en patrons del s. XVIII, molt afavoridors, que s'emmotlen perfectament a la silueta i ens aporta tota la versatilitat d'un color com el negre. El gipó està totalment envarat i rematat per merlets en tots dos casos i es lluirà amb el mocador a joc del davantal del segon tratge oficial en ambdues corts d'honor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte