• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Hui coneixerem les calces de "Cristina Peris Complementos Artesanales"

Hui coneixerem les calces de "Cristina Peris Complementos Artesanales"

"Cristina Peris Complementos Artesanales" torna a ser indumentarista oficial

L'empresa de "Cristina Peris Complementos Artesanales" és una entitat dedicada principalment a la confecció de calces i calcetins regionals, encara que també confeccionen complements i detalls referits al món de les Falles, en la seua gran majoria.

Tots els productes són artesanals i realitzats sobre la base de models i dibuixos antics i tradicionals, fruit d'investigacions sobre indumentària valenciana.
Posen l'accent principalment en els brodats personalitzats per a cada client segons els ho sol·licite (colorit de la seua indumentària, brodats d'un color, de diversos colors, ratlles).


El que va començar com una apassionant afició, confeccionant calces i calcetins a familiars i amics, ha acabat sent una professió. Destaquen les calces que van lluir les components de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2018 en la Dansà a la Mare de Déu dels Desemparats i l'any 2019, ja que varen ser indumentaristes oficials de la Fallera Major Infantil  de València i la seua Cort d'Honor en 2019.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte