• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • "Compañia valenciana de la Seda" presentarà hui les teles de la Cort d'Honor Infantil 2020

"Compañia valenciana de la Seda" presentarà hui les teles de la Cort d'Honor Infantil 2020

"Compañia valenciana de la Seda" presentarà hui les teles de la Cort d'Honor Infantil 2020

 Companyia Valenciana de la Seda ha tingut l'honor d'encarregar-se de teixir les teles dels dos vestits oficials que lluiran les pròximes falles 2020 la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València.

El primer vestit oficial que lluiran les dotze xiquetes components de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València és de seda natural. Tant els fils d'ordit que fan el color de fons, com els de trama, que són els diferents colors que s'apliquen sobre el dibuix perquè tinga acolorit, són cent per cent de seda natural. És sens dubte un teixit molt ric, ja que el procés d'extracció de la seda és manual i complex.

El dibuix del primer vestit ha sigut seleccionat de l'ampli arxiu familiar, on existeixen esbossos i documents tèxtils compresos entre principis del S.XV i finals del S.XIX. Aquest dibuix va ser seleccionat pensant en les xiquetes, ja que és alegre i compon tots els elements necessaris perquè la nostra Cort d'Honor lluïsca un teixit a l'alçada de la festa valenciana.

Sense revelar cap detall abans de la presentació oficial, podem avançar que el dibuix es compon de dotze colors diferents de trama amb els seus respectius fons d'ordit, colors que han sigut triats i tintats en exclusivitat per a aquesta ocasió.

Respecte al segon vestit oficial que lluirà la Cort d'Honor de la FMIV 2020, podem dir que és un dibuix que ens transporta a una vegetació floral, dolça i alegre per les seues diferents combinacions de colorits.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte